Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľký návrat na slovenský ľad. Spišiaci získali odchovanca, účastníka dvoch MS

Extraligový klub HK Spišská Nová Ves angažoval skúseného slovenského útočníka Martina Bakoša na otvorenú zmluvu. Spišiaci o tom informovali na sociálnych sieťach.

22.11.2023 20:14 , aktualizované: 23.11.2023 10:05
Bakoš Foto: ,
Martin Bakoš.
debata

Bakoš si v uplynulej sezóne obliekal dres švajčiarskeho klubu HC Ajoie. Nastúpil na 43 duelov, v ktorých nazbieral 20 bodov za šesť gólov a 14 asistencií.

V priebehu kariéry hral aj v KHL za Slovan Bratislava, s ktorým získal titul v extralige v roku 2012. Na konte má tiež dva české tituly s Libercom a Třincom. Slovensko reprezentoval na dvoch MS 2016 i 2018 a v rovnakom roku nechýbal ani na ZOH v Pjongčangu.

Pospíšil hokej Čítajte viac Gól vykúpený slzami brata. Pospíšil je zjavenie, stačila sekunda a poštval si proti sebe celý Vancouver

„Všetci sme veľmi šťastní, že sa nám podarilo po dvojročnej intenzívnej komunikácii dohodnúť s jedným z najlepších odchovancov nášho klubu. Martin k nám prichádza na otvorenú zmluvu a v kútiku duše dúfame, že sa mu u nás natoľko zapáči, že s nami ostane počas celej sezóny,“ uviedol na sociálnej sieti športový manažér klubu Radomír Heizer.

„Som presvedčený o tom, že sa ‚Baky‘ od prvého dňa zaradí medzi najlepších hráčov ligy a svojou hrou bude baviť našich skvelých fanúšikov,“ dodal Heizer.

Najlepšia zostava Slovákov z NHL v histórii Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Najlepšia zostava Slovákov z NHL v histórii.
debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Bakoš #HK Spišská Nová Ves