Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prišiel zo Slovana. Trenčín prepustil trénera, Duklu povedie trojica

Vedenie extraligového hokejového klubu HK Dukla Trenčín sa dohodlo s trénerom Róbertom Dömem na ukončení spolupráce.

16.11.2023 19:30
Trenčín, Zvolen, Winter Games 2023 Foto: ,
Trenčiansky Róbert Döme v maskáčovej bunde na Winter Games 2023.
debata

Tím povedie trojica Branko Radivojevič, Milan Bartovič, Ken Eddy spoločne s trénerom brankárov Dominikom Antalaom. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

V piatok 19. októbra trenčiansky klub informoval, že na dva týždne uvoľnil Dömeho z pozície hlavného trénera z rodinných dôvodov. Tím vtedy dočasne prevzal Radivojevič spoločne s Bartovičom a Eddym.

Dukla mala v tom čase za sebou tri prehry za sebou, po ktorých nasledovali ďalšie tri zápasy bez bodového zisku. V nedávnom období sa však výsledky „vojakov“ zlepšili a pred končiacou sa reprezentačnou prestávkou dosiahli štyri víťazstvá za sebou. Po nej sa už Döme k tímu nevráti.

Peter Šťastný, Anton Šťastný, Marián Šťastný Čítajte viac Výmena, ktorá by otriasla celou NHL. Québec bol ochotný vzdať sa troch Šťastných kvôli jednému Kanaďanovi

„Po vzájomnej dohode prišlo k ukončeniu spolupráce s hlavným trénerom Róbertom Dömem. Aj týmto spôsobom by sme sa chceli trénerovi poďakovať za jeho odvedenú prácu pre náš klub a popriať mu v súkromnom a taktiež pracovnom živote veľa šťastia,“ uviedol klub v oficiálnom vyhlásení.

Döme sa stal trénerom Dukly Trenčín v apríli 2022. Tím obsadil pod jeho vedením v základnej časti sezóny 2022/2023 9. miesto, keď v 50 zápasoch nazbieral 68 bodov, pričom dosiahol 22 víťazstiev.

V predkole play off podľahol Michalovciam 2:3 na zápasy. Pre 44-ročného Dömeho bol Trenčín druhý angažmán v pozícii hlavného trénera, predtým pôsobil v Slovane Bratislava.

Dcéra Jána Lašáka Lilien Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Bývalá opora slovenskej reprezentácie a majster...
debata chyba
Viac na túto tému: #HK Dukla Trenčín #Robert Döme