Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Döme: Nerobte z toho vedu, šlo o normálnu bitku

V utorok prispel kapitán Slovana Róbert Döme hetrikom k víťazstvu nad Trenčínom 6:3, v sobotu v poslednej minúte stretnutia proti Košiciam si neudržal nervy a päsťami zaútočil na nič netušiaceho obrancu Ľubomíra Chmela. Boxerskú vložku nevyvolala nijaká spletitá situácia. Döme sa ako odtrhnutý vagón prirútil k útlejšiemu súperovi a zložil ho.

19.10.2008 18:09
Róbert Döme, Ľubomír Chmelo Foto:
Róbert Döme sa púšťa do Ľubomíra Chmela.
debata

„Košičan ma predtým hokejkou pichol do brucha, preto som vybuchol. Nerobte z toho vedu, šlo o normálnu bitku. Patrí k hokeju tak ako góly a tvrdosť. S výsledkom to nemalo nič spoločné. Košice vyhrali zaslúžene,“ vysvetľoval skrat útočník so skúsenosťami z NHL.

Bitku vyťahuje slabšie mužstvo, ak chce niečo zmeniť. Do konca však ostávala necelá pol minúta, o víťazovi bolo rozhodnuté. Keď sa Döme chcel biť, mal si vybrať seberovného. Ako kapitán mal dosť času burcovať mužstvo inak, čo aj zvykne, no vybral si najhorší spôsob. Nielenže neuniesol prehru, ale mužstvo poškodil. Dostal trest v hre, za čo bude v najbližšom extraligovom zápase proti Dukle chýbať.

debata chyba