Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gálik sa vracia na Slovensko. Do Martina

Hokejový útočník Martin Gálik sa vracia do slovenskej extraligy. Po krátkom pôsobení v Karlových Varoch dohrá kmeňový hráč Žiliny sezónu na hosťovaní v Martine. V Turci uskutočnili v stredu tesne pred uzávierkou prestupového obdobia bleskovú operáciu.

01.02.2007 13:06
debata

„Bolo to veľmi rýchle rozhodovanie. O Gálika sme mali záujem už dávnejšie. Po EPM v Petrohrade sa však rozhodol akceptovať ponuku Karlových Varov. Keďže tam veľa príležitostí nedostával a my sme mali oňho stále záujem, rýchlo sme sa dohodli. Do konca sezóny tak bude na hosťovaní v našom tíme,“ informoval generálny manažér MHC Aurel Nauš.

Gálik odohral v drese Žiliny v tejto sezóne extraligy 37 zápasov a pripísal si v nich 13 gólov a 10 asistencií. Dvadsaťšesťročný útočník pridal v Karlových Varov do štatistík 4 zápasy a jeden gól.

Po zranení Andreja Thémara a odchode Jakuba Drábeka doplnil káder MHC v stredu aj talentovaný útočník Ondrej Otčenáš, ktorý doteraz nastupoval za juniorský tím Trenčína. Mládežníckeho reprezentanta Slovenska, ktorý hral aj na MS do 18 rokov 2005, draftovala pred dvoma rokmi Carolina Hurricanes. „Otčenáš k nám príde na dvojročné hosťovanie. Keďže nám vypadol zo zostavy Thémar, zháňali sme adekvátnu náhradu,“ dodal Aurel Nauš.

debata chyba