Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Top kanonier extraligy rokuje o NHL. Lintner prezradil aj klub

Nitriansky hokejista Samuel Buček v RTVS potvrdil, že prebiehajú rokovania o jeho možnom odchode do zámoria.

22.05.2022 12:00
HOKEJ-TE: Nitra - Bratislava Foto: ,
Najužitočnejší hráč play off Samuel Buček z HK Nitra (vľavo) s kapitánom Slovana Michalom Sersenom.
debata

Kanonier, ktorý v tomto ročníku hokejovej extraligy dal úctyhodných 54 gólov v 69 stretnutiach, bol hosťom Citronády, ktorej moderátorom je majster sveta z Göteborgu Richard Lintner.

Buček v relácii prehovoril o najbližšej budúcnosti a možnostiach, ktorý mu vydarený ročník ponúka. „Už sa mi to dostalo do uší niekoľkokrát, že tvoj ďalší angažmán by ma byť v NHL a mal by to byť kontrakt so Seattlom Kraken," otvoril tému Lintner.

Adam Sýkora Čítajte viac Slovensku ťahá tŕň z päty chlapec, ktorý vlani hral v Leviciach

Na otázku, či je na týchto neoverených informáciách niečo pravdivé Buček reagoval: „Bol by som veľmi rád, keby to tak bolo. Ale nie je to zatiaľ isté. Je to v štádiu riešenia. Rokuje sa o tom. Uvidím, či sa to dotiahne," skonštatoval držiteľ Zlatej korčule pre najužitočnejšieho hráča play off.

Buček sa vyjadril, že by ho zmluva s klubom NHL potešila, nakoľko hrať v elitnej súťaži je snom každého hokejistu. „Vždy som to chcel a pevne verím, že to dobre dopadne," dodal.

Slovenskí hokejisti po 6 zápasoch MS v číslach Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Najväčší skokan: Samuel Takáč
- začal v 4....

Nitriansky kanonier nie je súčasťou slovenskej hokejovej reprezentácia na MS vo Fínsku, nakoľko sa kvôli zraneniu nepustil do boja o nominačnú miestenku na šampionát.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #HK Nitra #Samuel Buček