Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kapitán Slovana kalkulácie odmieta. Chceme vyhrať už v Nitre, tvrdí

Hokejisti Slovana Bratislava majú na dosah zisk rekordného deviateho majstrovského titulu. Po piatkovom triumfe 3:1 nad Nitrou vedú vo finále Kaufland play off Tipos extraligy 3:2 na zápasy.

30.04.2022 14:00
SR Hokej TL Slovan príprava štart BAX Sersen Foto: ,
Michal Sersen na tréningu Slovana.
debata (1)

Už v nedeľu (18.00 h) majú na ľade súpera šancu ukončiť sériu a vybojovať vytúžený Pohár Vladimíra Dzurillu. Pre klubovú pokladnicu Slovana by bolo určite prínosom, ak by sa hral aj 7. zápas.

No takéto kalkulácie kapitán belasých Michal Sersen rezolútne odmieta. „V takýchto situáciách sa určite nedá kalkulovať, že by sme tam naschvál prehrali. Chceme vyhrať a určite to ukončiť už v Nitre,“ uviedol Sersen.

Adam Lukošík Čítajte viac Gól za 50 eur. Mladík zo štvrtej lajny chce za nich v nedeľu oslavovať

36-ročný obranca má už vo vitríne štyri tituly, tri v drese bratislavského Slovana a jeden vybojoval ako hráč Banskej Bystrice. „Musíme zostať trpezliví a opäť hrať tú našu hru bez vylúčení. Čaká nás určite búrlivá atmosféra, nemôžeme podľahnúť panike či tlaku,“ hovorí Sersen.

Slovanisti sa v 6. zápase finálovej série nebudú chcieť zapliesť do zbytočných provokácií a šarvátok tak, ako tomu bolo pri poslednom stretnutí na nitrianskom ľade. „Vieme, ktorí hráči Nitry radi provokujú, takže musíme si zachovať chladné hlavy. Treba si udržať nervy na uzde. Musíme si veriť a koncentrovať sa len na náš výkon.“

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #HC Slovan Bratislava #Michal Sersen