Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stop vojne! Rusko-ukrajinská spolupráca očarila Prešov

Hoci sa prekvapenie nekonalo, za svoje výkony sa nemusia hanbiť. Vytrvalo vzdorovali favoritovi a takmer mu uchmatli jedno víťazstvo.

31.03.2022 10:26
Prešov Slovan hokej Foto: ,
Momentka zo zápasu Prešov - Slovan.
debata (2)

Hokejisti Prešova už majú po sezóne. Včera prehrali so Slovanom aj štvrtý duel, po výsledku 4:0 na zápasy postúpili do semifinále Bratislavčania.

Aj v play off sa potvrdilo, že Šarišania to na Slovan nevedia. Spolu so základnou časťou s ním prehrali všetkých osem vzájomných stretnutí.

Druhý gól Slovana v 4. zápase série dal Brant Harris. Čítajte viac Slovan je prvým semifinalistom play off. Zvolenu stačí na postup jeden triumf

„Slovan nám nesedel počas celej sezóny, ale má jednoducho veľkú kvalitu. Majú štyri silné a fyzicky zdatné päťky. Bojovali sme, ale vždy nám chýbal gólik navyše,“ hodnotil pre zväzový web útočník Viliam Čacho.

Bratislavčania splnili cieľ, pred semifinále si užijú dlhší oddych. Meno súpera v semifinále sa dozvedia až vtedy, keď sa dohrajú všetky štvrťfinálové sé­rie.

„Všetci vieme, aký je náš cieľ. Ideme si krok po kroku a teraz sa pripravíme na najbližšieho súpera. Uvidíme, kto to bude. Vybrať sa nedá a určite to bude veľmi ťažká séria,“ vyjadril sa kapitán Slovana Michal Sersen.

Prešovčania trápili favorita najmä v treťom zápase, ktorý doviedli až do predĺženia.

SR Hokej Extraliga Muži 19. kolo prešov hokej Čítajte viac Sústreď sa na hokej! Vitalij hrá, trénuje a zváža utečencov

Pokračovanie zápasu zabezpečila rusko-ukrajinská spolupráca, ktorá je vzhľadom na aktuálnu situáciu veľmi ojedinelá.

Ukrajinský útočník Vitalij Ljaľka prihral na modrú ruskému obrancovi Ivanovi Glazkovovi a ten prekonal brankára Slovana. Obaja skončili po góle v spoločnom objatí aj so spoluhráčmi.

„Takto nejako by mala vyzerať ukrajinsko-ruská spolupráca,“ reagoval na gól komentátor zápasu.

Pozrite si video:

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #slovan #hokej #Prešov #Play Off #vojna na Ukrajine