Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Nové pôsobisko má už 10 hráčov Capitals. Dvoch angažoval Trenčín

Slovenský hokejový extraligista HK Dukla Trenčín angažoval útočníka Denisa Hudeca a obrancu Martina Chovana, ktorí v doterajšom priebehu sezóny 2021/2022 pôsobili v klube Bratislava Capitals.

17.11.2021 11:49
Bratislava Capitals Foto: ,
Snímka z posledného oficiálneho tréningu klubu Bratislava Capitals po oznámení predčasného ukončenia pôsobenia v prebiehajúcom ročníku IHL.
debata

Obaja nastúpia už v stredajšom zápase 16. kola Tipos extraligy proti HC GROTTO Prešov. Trenčiansky klub o tom informoval na sociálnych sieťach.

Hudec doteraz odohral v najvyššej slovenskej súťaži 353 zápasov v dresoch Dukly Trenčín a slovenskej „dvadsiatky.“

SR Bratislava Hokej Muži Ice Hockey League 2. kolo Čítajte viac Vedenie súťaže schválilo žiadosť Capitals o prerušenie účasti v sezóne

Z Trenčína odišiel v roku 2019 do klubu Bratislava Capitals. V ročníku 2021/2022 mal v 14 zápasoch medzinárodnej IHL bilanciu 3 góly, 3 asistencie, 4 trestné minúty a 1 plusový bod.

Obranca Martin Chovan má za sebou 493 štartov v slovenskej extralige, v ktorej obliekal dresy Skalice, Trenčína, Košíc, Žiliny, Nových Zámkov, Detvy a Popradu.

V sezóne 2021/2022 mal v 14 zápasoch IHL bilanciu 1 gól, 8 trestných minút a 3 plusové body.

Po nedávnych úmrtiach útočníka Borisa Sádeckého a viceprezidenta Dušana Pašeka sa vedenie klubu Bratislava Capitals rozhodlo ukončiť pôsobenie v IHL pre sezónu 2021/2022.

Už desať hráčov z tímu si našlo nové pôsobisko. Okrem Hudeca a Chovana zamierili do slovenskej extraligy aj Dávid Buc, Roman Faith (obaja Michalovce), Samuel Fereta (Nové Zámky) a Jamie Arniel (Poprad).

V zahraničných súťažiach budú pôsobiť Vojtech Zeleňák (Jihlava), Connor, LaCouvee (KalPa/Fínsko), Marc-Olivier Roy (SaiPa/Fínsko) a Nikolaj Žerdev (HCM Meran/Tal.).

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #Dukla Trenčín #Martin Chovan #Bratislava Capitals #Denis Hudec