Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Nové pôsobisko má už 10 hráčov Capitals. Dvoch angažoval Trenčín

Slovenský hokejový extraligista HK Dukla Trenčín angažoval útočníka Denisa Hudeca a obrancu Martina Chovana, ktorí v doterajšom priebehu sezóny 2021/2022 pôsobili v klube Bratislava Capitals.

17.11.2021 11:49
Bratislava Capitals Foto: ,
Snímka z posledného oficiálneho tréningu klubu Bratislava Capitals po oznámení predčasného ukončenia pôsobenia v prebiehajúcom ročníku IHL.
debata

Obaja nastúpia už v stredajšom zápase 16. kola Tipos extraligy proti HC GROTTO Prešov. Trenčiansky klub o tom informoval na sociálnych sieťach.

Hudec doteraz odohral v najvyššej slovenskej súťaži 353 zápasov v dresoch Dukly Trenčín a slovenskej „dvadsiatky.“

SR Bratislava Hokej Muži Ice Hockey League 2. kolo Čítajte viac Vedenie súťaže schválilo žiadosť Capitals o prerušenie účasti v sezóne

Z Trenčína odišiel v roku 2019 do klubu Bratislava Capitals. V ročníku 2021/2022 mal v 14 zápasoch medzinárodnej IHL bilanciu 3 góly, 3 asistencie, 4 trestné minúty a 1 plusový bod.

Obranca Martin Chovan má za sebou 493 štartov v slovenskej extralige, v ktorej obliekal dresy Skalice, Trenčína, Košíc, Žiliny, Nových Zámkov, Detvy a Popradu.

V sezóne 2021/2022 mal v 14 zápasoch IHL bilanciu 1 gól, 8 trestných minút a 3 plusové body.

Po nedávnych úmrtiach útočníka Borisa Sádeckého a viceprezidenta Dušana Pašeka sa vedenie klubu Bratislava Capitals rozhodlo ukončiť pôsobenie v IHL pre sezónu 2021/2022.

Už desať hráčov z tímu si našlo nové pôsobisko. Okrem Hudeca a Chovana zamierili do slovenskej extraligy aj Dávid Buc, Roman Faith (obaja Michalovce), Samuel Fereta (Nové Zámky) a Jamie Arniel (Poprad).

V zahraničných súťažiach budú pôsobiť Vojtech Zeleňák (Jihlava), Connor, LaCouvee (KalPa/Fínsko), Marc-Olivier Roy (SaiPa/Fínsko) a Nikolaj Žerdev (HCM Meran/Tal.).

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #Dukla Trenčín #Martin Chovan #Bratislava Capitals #Denis Hudec