Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Východniari prekladajú domáce zápasy. Dôvodom je čierna farba

HK Dukla Ingema Michalovce a HK Spišská Nová Ves zareagovali na zaradenie svojich okresov do III. stupňa ohrozenia preložením niekoľkých zápasov hokejovej Tipos extraligy.

29.10.2021 15:59 , aktualizované: 16:03
Karolus Kaarlehto Foto: ,
Brankár HK Dukla Ingema Michalovce Karolus Kaarlehto.
debata

Od pondelka 1. novembra budú patriť medzi tzv. čierne okresy a v takom prípade musia hrať domáce zápasy prakticky bez divákov.

Michalovský klub mal pôvodne v pláne počas „čiernej“ fázy uvoľniť miesta pre 100 divákov, ktoré by obsadili sponzori. Počas prvého novembrového týždňa mali v pôvodnom pláne iba jeden domáci zápas – proti HC Košice.

Zrekonštruovaný zimný štadión v Prešove Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Tribúna zrekonštruovaného zimného štadióna Ice...

Napokon sa s „oceliarmi“ dohodli na preložení dejiska zápasu a duel 14. kola sa odohrá 5. novembra v košickej Steel aréne. Ďalší domáci zápas by mali Michalovce odohrať 19. novembra proti Slovanu Bratislava.

K dohode došlo aj medzi Spišskou Novou Vsou a HK Nitra. Spišiaci mali Nitru privítať 5. novembra, ale dohodli sa na výmene domáceho prostredia. Nasledujúci domáci zápas by mali odohrať 17. novembra proti Slovanu. Informoval o tom portál hockeyslovakia.sk.

Popradčania sú chorí

Hokejisti HK Poprad neodohrajú najbližšie zápasy proti Liptovskému Mikulášu a Banskej Bystrici v pôvodných termínoch. Zapríčinila to rozsiahla maródka v tíme, pre ktorú by tréner Peter Mikula nemal k dispozícii dostatočný počet hráčov.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Odklad sa týka domácich zápasov 12. kola proti Liptovskému Mikulášu, ktorý bol na programe v piatok 29. októbra, a 13. kola proti Banskej Bystrici, ktorý sa mal uskutočniť v nedeľu 31. októbra.

„Klub požiadal Ligovú radu z dôvodu veľkej maródky v tíme o odloženie zápasov. Riadiaci orgán súťaže tejto žiadosti vyhovel,“ uviedol popradský klub v stanovisku na oficiálnej stránke. Nové termíny zápasov zatiaľ nie sú známe.


Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #HK Spišská Nová Ves #Tipos extraliga #HK Dukla Michalovce