Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dres už je na ceste. Haščák poslal Valábikovi do štúdia darček so srdiečkom

Bodka za kauzou sekera od Marcela Haščáka do tváre Kanaďana Marka Louisa.

28.04.2021 09:00
179588181 892716647944943 3769025195098092630 n Foto:
Podpísaný dres od Marcela Haščáka.
debata (1)

To, čo najproduktívnejší hráč extraligy sľúbil, to spravil. Borisovi Valábikovi poslal s vlastnoručným podpisom dres. Reagoval tak na kritiku od niekdajšieho hokejistu a dnes spolukomentáto­ra RTVS.

Čo tomu predchádzalo?

Zatiaľ čo od Disciplinárnej komisie Slovenského zväzu ľadového hokeja nedostal najlepší strelec súťaže za nechutný prešľap v prerušenej hre žiadny trest, v hokejovom prostredí si vyslúžil poriadnu kritiku.

„Mašlonka dostal zaslúžený trest, našťastie, nezranil Skokana. Ale na druhej strane ideme obhajovať Haščáka, že nezranil Louisa? Alebo ideme vyslať signál, že je v poriadku, keď sa hráči začnú šermovať hokejkami a sekať sa do tváre? Od Haščáka to bola úmyselná sekera na hlavu a krk súpera," soptil v štúdiu RTVS Boris Valábik.

„A dostal za to trest na desať sekúnd, lebo toľko chýbalo do konca zápasu. Hokejka nemôže byť použitá ako zbraň,“ pokračoval bývalý hokejista, ktorý od bitiek nikdy neodťahoval ruky.

Jeho slová nenechali chladným ani Haščáka. Vicemajster sveta z roku 2012 poslal svojmu kritikovi po poslednom súboji série odkaz.

„Týmto by som chcel pozdraviť svojho najvernejšieho fanúšika Borisa, ktorého kritika ma vždy posúva ďalej. Boris, ďakujem ti veľmi pekne. Chlapcom z marketingu dám svoj dres, nech ti ho odovzdajú," hovoril do kamery TV Markíza.

Boris, dres už je na ceste…

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Marcel Haščák #Boris Valábik