Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Popradu sa rozpadne elitný útok. Dve miestne hviezdy pôjdu do Brna

Slovenský hokejový útočník Marcel Haščák by sa podľa informácií idnes.cz mal po sezóne 2020/2021 vrátiť do HC Kometa Brno. Rovnaký smer údajne naberie aj jeho súčasný spoluhráč z Popradu Dávid Skokan a aj obranca Marek Ďaloga. S Kometou sa už naopak rozlúčil Dávid Bondra.

16.04.2021 11:58
SR hokej extraliga 25. kolo Poprad Košice POX Foto: ,
Košický brankár Dominik Riečický a Marcel Haščák (HK Poprad) v akcii.
debata

Klub zatiaľ tieto informácie nekomentoval, pretože hráči, o ktorých má záujem, sú do konca apríla pod zmluvami v iných kluboch.

Haščák odohral za Kometu dve sezóny v rokoch 2016–2018 a v oboch získal majstrovský titul. Následne zamieril do Košíc, za ktoré odohral dve sezóny, po ktorých sa sťahoval do Popradu. V drese materského klubu sa stal najlepším strelcom aj najproduktívnejším hráčom základnej časti 2020/2021. V najvyššej českej súťaži už obliekal aj dres Karlových Varov.

Aj Skokan už v minulosti pôsobil v českej extralige. V dresoch Slavie Praha, Hradca Králové, Chomutova a Pardubíc odohral celkovo 262 zápasov. Ďaloga už v českej extralige nastupoval za Pardubice, Spartu Praha a počas ročníka 2020/2021 sa opäť stal hráčom Pardubíc.

Pre Dávida Bondru bolo pôsobenie v Komete Brno prvým v rámci českej extraligy. Sezónu 2020/2021 začal v tíme Červená Hviezda Kchun-lun, no v decembri zamieril do Komety. Odohral za ňu celkovo 39 zápasov, v ktorých si do štatistík pripísal štyri góly, tri asistencie, 42 trestných minút a dva mínusové body.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marcel Haščák #Kometa Brno #David Skokan #Dávid Bondra