Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Liptáci s piatou výhrou v sezóne. Zaskočili Slovan

Hokejisti Liptovského Mikuláša sa postarali o prekvapenie 35. kola Tipos extraligy, keď na domácom ľade zdolali Slovan Bratislava 5:4.

29.01.2021 19:42
SR hokej extraliga 35. kolo Zvolen Banská... Foto: ,
Michal Kabáč (Banská Bystrica) a Peter Hraško (Zvolen) počas zápasu Zvolen - Banská Bystrica.
debata

MHk 32 Liptovský Mikuláš – HC Slovan Bratislava 5:4 (2:1, 1:1, 2:2)
Góly: 13. Michalík (Hamráček, Petran), 15. Robertson (Tullio), 32. Lištiak (Mezovský, Huna), 45. Valtola (Štrauch, Michalík), 47. Surový (Toma, Pavúk) – 13. Uram (Jendek, Kundrik), 36. O'Donnell (Sersen), 52. Štajnoch (Šišovský), 58. Brodzinski (Šišovský, Bortňák). Rozhodovali: T. Orolin, Snášel – Durmis, Stanzel, vylúčení: 8:8 na 2 min, navyše Robertson a Maier 10 min za bitku, Kaarlehto 10 min za nešportové správanie, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, bez divákov.
Liptovský Mikuláš: Kaarlehto – Mezovský, Nemec, Valtola, Petran, Robertson, Jesus, Droppa, Pavúk – Štrauch, Lištiak, Huna – Hamráček, Oško, Michalík – Tullio, McShane, Portokalis – Surový, Uhrík, Toma
Slovan Bratislava: Makarov – Sersen, Brodzinski, Meszároš, Štajnoch, Maier, Bačik, Beňo, Jasenec – O'Donnell, Kytnár, Bortňák – Šišovský, Harris, Ranford – Zigo, Urbánek, Matoušek – Uram, Jendek, Kundrik

Favorit z Bratislavy nastúpil na Liptove s niekoľkými navrátilcami v zostave, po zranení sa v mužstve objavili brankár Makarov, obranca Bačik a útočníci Harris a Zigo. Tento fakt ešte viac posúval Slovan za povinným triumfom a hostia aj začali lepšie.

K dispozícii mali prvú presilovku, veľkú šancu v nej mal O'Donnell. Na druhej strane odpovedal McShane, ale gól padol v 13. minúte, keď sa presadil domáci Michalík. Už o 34 sekúnd vyrovnal svojim prvým gólom v extralige Uram, ale o dve minúty neskôr vrátil Liptákom vedenie Robertson.

Veľká komplikácia pre hostí nastala na začiatku druhej tretiny, keď sa im zranil brankár Makarov a nahradil ho 18-ročný Beke. Šance mali potom oba tímy, ale gól padol v presilovej hre domácich, keď sa presadil Lištiak.

SHL – 25. kolo

HC 19 Humenné – HK AUTORÁCZ Levice 3:2, MHK Dubnica nad Váhom – HK iClinic Skalica 4:1, HK VITAR Martin – VLCI Žilina 1:2, HK Gladiators Trnava – HK ‘95 Považská Bystrica 3:5, HC Topoľčany – HK Spišská Nová Ves 2:4

Duel potom spestrila bitka Robertsona s Maierom, rezultovala z toho presilovka pre Slovan, ale hostia z nej nič nevyťažili. Znížiť sa im podarilo neskôr, keď O'Donnell tečoval strelu Sersena.

Od začiatku tretej tretiny zvýšil Slovan tempo, snažil sa o vyrovnanie, ale v 45. minúte nechali pred bránkou voľného Valtolu, ktorý zvýšil na 4:2.

Prekvapenie kola napokon domáci potvrdili gólom Surového a hoci posledné slovo mali Štajnoch a Brodzinski, Liptáci zdolali Slovan po 12 rokoch. Naposledy sa im to podarilo 13. februára 2009, keď na domácom ľade zvíťazili tiež 5:4.

Rozhodla druhá tretina

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili v 35. kole Tipos extraligy na ľade HC Košice 3:2. O víťazstve rozhodli v 2. tretine, v ktorej strelil Fín Antti Erkinjuntti čistý hetrik, „oceliari“ znížili v tretej tretine.

Košice sú po štvrtej prehre po sebe na priebežnom 8. mieste tabuľky, Michalovce poskočili na 4. priečku.

HC Košice – HK Dukla Ingema Michalovce 2:3 (0:0, 0:3, 2:0)
Góly: 47. Belluš (Pavlin, Chovan), 55. Lapšanský (Réway) – 23. Erkinjuntti (Lalancette, Mihálik), 26. Erkinjuntti (Hickmott, McCormack), 37. Erkinjuntti (Lalancette, Korhonen). Rozhodovali: Novák, Hronský – Valo, Janiga, vylúčení: 5:9 na 2 min., presilovky: 2:1, oslabenia: 0:0, bez divákov.
HC Košice: Riečický – Pavlin, Cibák, Michalčin, Růžička, Slovák, Deyl, Novota – Réway, Poirier, Chovan – Milý, Klhůfek, Lapšanský – Belluš, Eliaš, Jokeľ – Jenyš, Havrila, Frič – Vaculík
HK Dukla Ingema Michalovce: Tomek – Mihálik, Mudrák, Kolusz, McCormack, Ťavoda, Louis, Zekucia – Erkinjuntti, Lalancette, Korhonen – Šoltés, Suja, Takáč – Bartánus, Hickmott, Regenda – Mašlonka, Galamboš, Chalupa – Török

Jan Šťastný, tréner HC Košice: „V prvej tretine sme mali veľa šancí, aby sme išli do vedenia. Žiaľ, nepodarilo sa nám to. V druhej tretine sme nezačali zle, mali sme dobrú šancu, no z protiútoku sme dostali gól na 0:1. Neskôr aj na 0:2 a to s psychikou nášho mužstva vždy otrasie. Vzali sme si oddychový čas, aby sme to zastavili. Vždy, keď prehrávame, tak z nás spadne akýsi rešpekt a dostaneme sa na dostrel. Hoci sme v závere zápasu hrali v oslabení, tak sme mohli pomýšľať na bod. Chlapcom nemám čo vytknúť. Chýba nám snáď len väčší dôraz v okolí bránkoviska a lepšie premieňanie šancí.“

Ivan Droppa, asistent trénera HK Dukla Ingema Michalovce: „V prvej tretine boli domáci aktívnejší, my sme začali vlažne. V druhej sme dali tri góly, čo sa ukázalo ako rozhodujúce. V záverečnej časti sa dialo veľa zbytočných vecí. Domáci dokázali využiť presilovky a zdramatizovať zápas. Tri body máme doma a sme radi, že sme to takto zvládli.“

V prvej tretine mali viac z hry Košičania, ale bez želaného efektu. V piatej minúte našiel Eliaš pred bránkou Jokeľa, ktorý však zblízka neprekonal brankára Tomeka. Tomu v 10. minúte pomohla aj žŕdka, ktorú nastrelil Klhůfek. Na bezgólovom skóre prvej tretiny nič nezmenili ani presilovky na oboch stranách.

Prostredná časť priniesla streleckú efektivitu hostí, predovšetkým fínskeho útočníka Erkinjunttiho. V 23. minúte si Košičania nepostrážili priestor pred bránkou po vyrazenom puku a Michalovce viedli – 0:1. Krátko na to nevyrovnal aktívny Réway a hostia trestali. V presilovke v 26. minúte skóroval opäť Erkinjuntti, keď zblízka prekonal Riečického – 0:2.

Košičania reagovali oddychovým časom a hoci si v následnej presilovke vytvorili tlak, Tomeka neprekvapili. V 37. minúte dokonal fínsky krídelník svoj hetrik, keď nenápadným pokusom od modrej čiary využil zakrytý výhľad Riečického – 0:3. Krátko na to mohol Erkinjuntti pridať aj štvrtý gól, ale pred odkrytou bránkou trafil do žŕdky.

„Oceliari“ sa nevzdali, aj za nepriaznivého stavu sa snažili skóre otočiť a nádej im dodala presilovka v 47. minúte. V nej Belluš strelou bez prípravy prekonal Tomeka – 1:3. V tretej časti sa viac hralo pred Tomekom, pribudlo aj obojstrannej nervozity a Lapšanský v presilovke v 55. minúte znížil na 2:3.

Derby pre Zvolen

Hokejisti HKM Zvolen zvíťazili v stredoslovenskom derby 35. kola Tipos extraligy nad HC '05 Banská Bystrica 4:2.

HKM Zvolen – HC '05 Banská Bystrica 4:2 (2:0, 0:2, 2:0)
Góly: 19. Kelemen (Viedenský, Puliš), 20. Nuutinen (Puliš, Kotvan), 44. J. Mikúš (Kelemen), 48. J. Mikúš (Kotvan, McPherson) – 22. J. Sukeľ (Ihnačák, Faško-Rudáš), 30. Kabáč (Bdžoch). Rozhodovali: D. Konc st., Žák – D. Konc ml., J. Konc ml., vylúčení na 2 min: 5:6, presilovky: 2:1, oslabenia: 0:0, bez divákov.
Zvolen: Rahm – Kotvan, Betker, Kubka, Meliško, Hatala, Hraško – Kelemen, J. Mikúš, R. Bondra – Puliš, Viedenský, Nuutinen – Stupka, Zuzin, McPherson – Kolenič, Tibenský, Marcinek – M. Halama
Banská Bystrica: Gajan – Breton, Crevier-Morin, Cardwell, Ďatelinka, Žiak, Bdžoch, Ganz – Faško-Rudáš, Ihnačák, J. Sukeľ – D'Aoust, Mlynarovič, Vašaš – Lamper, Dvorský, Kriška – Vyhonský, Tamáši, Kabáč – Marek Sloboda

Andrej Kmeč, tréner Zvolena: „Bol to dobrý zápas v dobrom tempe. Prvá tretina bola z našej strany dobrá, išli sme do vedenia 2:0. V druhej sa to obrátilo, i keď sme mali početnosť streľby, no nepresadili sme sa. V tretej tretine sme to však strhli na svoju stranu. V závere ešte Banská Bystrica stiahla brankára, snažila sa dorovnať, no myslím si, že sme boli počas celého zápasu lepší a zaslúžene sme vyhrali. Bodujeme dvanástykrát za sebou, sme za to vďační.“

Tuukka Poikonen, tréner Banskej Bystrice: „Prehra nás mrzí. Prehra je vždy prehra a je jedno proti komu hráte, nehľadiac na tabuľku. Musíme byť lepší, ak chceme vyhrať nad takým súperom ako je Zvolen. Máme ešte na čom pracovať. Som však rád za to, ako mužstvo vstúpilo do druhej tretiny a odohralo ju, rovnako tak i tretiu. Ak ešte niektoré veci zlepšíme, popracujeme na nich, tak môžeme byť minimálne rovnocenným súperom i vyššie postaveným mužstvám v tabuľke.“

Banskobystričania po štyroch výhrach v sérii prekvapili zmenou na brankárskom poste, medzi žrde išiel Gajan a mal poriadne krušné chvíle už od úvodu, pretože Zvolenčania hrali tri presilovky za sebou a v nich mali aj šance.

Nevyužili ich Viedenský, Mikúš a Zuzin. Početnú výhodu potom nepretavili do gólu ani hokejisti spod Urpína, hoci Mlynarovič a Faško-Rudáš mali k tomu veľmi blízko.

O niečo viac z hry mali domáci a v štvrtej presilovke sa predsa len ujali vedenia, keď Viedenský spoza bránky prihral pred ňu voľnému a najmä pohotovému Kelemenovi.

A to nebolo všetko, pretože dve sekundy pred prestávkou sa Puliš natlačil pred bránku a Nuutinen uspel z dorážky – 2:0.

Druhá tretina bola odlišná. Väčšou aktivitou hýril banskobystrický tím a znížil pomerne rýchlo z presilovej hry. V nej najprv nedokázali pokoriť Rahma Lamper a D'aoust, no z medzikružia sa to podarilo Jakubovi Sukeľovi. V

yrovnanie mal potom na hokejke Kabáč, no aj Zvolen hrozil, Kubka z kruhu mieril do žŕdky. Na opačnej strane Breton sám pred bránkou takmer zasunul puk do siete, chýbalo mu trošku šťastia.

Na 2:2 napokon vyrovnal v polovici stretnutia po akcii Bdžocha a jeho prihrávke ako na podnose Kabáč. Zvolen následne prepol na vyššie obrátky, ale nevyužil niekoľko dobrých príležitostí, konkrétne dvakrát Kelemen, Mikúš, Nuutinen i Puliš. V závere stredného dejstva mal možnosť na obrat útočník HC '05 Mlynarovič, no Rahm bol proti.

V tretej časti to skúšal najprv dvakrát domáci útočník Nuutinen spomedzi kruhov, na druhej strane zaujal prienik Dvorského. Obaja hokejisti sa nepresadili, no vyšlo to napokon v 44. minúte Mikúšovi. Dostal sa k nemu odrazený puk a šikovne po ľade prestrelil Gajana – 3:2. „Bryndziari“ potom hrali presilovku a opäť sa mohol radovať z gólu Mikúš.

Po jeho strele si totiž nešťastne tečoval puk za vlastného gólmana Cardwell – 4:2. Početnú výhodu na opačnej strane nevyužili „barani“ a potom sa snažili znížiť ešte v dlhej hre bez brankára v šestici, dve šance mal Sukeľ, no Rahma sa mu pokoriť nepodarilo.

V 45. min bolo 7:0

Hokejisti HK Dukla Trenčín zvíťazili v piatkovom zápase 35. kola Tipos extraligy doma nad HK Nitra 7:3 a natiahli víťaznú sériu na šesť stretnutí.

HK Dukla Trenčín – HK Nitra 7:3 (3:0, 3:0, 1:3)
Góly: 6. Ackered (Hecl), 14. Hecl (Urban, Paukovček), 17. Lemcke (Sádecký, J. Švec), 32. Berisha (Paukovček, Hecl), 37. Kettunen (Lemcke, Ackered), 37. Valach (Chromiak, Rajnoha), 45. Okuliar (Starosta, Chromiak) – 50. Tvrdoň (Finlay, Mezei), 51. Žitný (Dauda), 53. Tvrdoň (Finlay, Slovák). Rozhodovali: Baluška, Korba – Vyšný, Gegáň, vylúčení: 4:5 na 2 min, presilovky: 3:1, oslabenia: 0:0, bez divákov.
Trenčín: Karjalainen – Lemcke, Ackered, E. Švec, Starosta, Urban, Rajnoha, Pobežal – Bezúch, Paukovček, Hecl – Kettunen, Rehuš, Okuliar – Chromiak, Valach, Reddick – Sádecký, J. Švec, Sojčík – Berisha
Nitra: Cowley (37. Marinov) – Vitáloš, Mezei, Nemec, Švarný, Bodák, Ege, Hřebíček, Šramaty – Finlay, Slovák, Tvrdoň – Molnár, Dauda, Kollár – Fominykh, Foget, Žitný – Múčka, Šiška, Minárik

Stretnutie tímov s rôznymi formami bol v úvode vyrovnaný. V 3. minúte mohol otvoriť skóre pri prečíslení z druhej vlny Sojčík, no zblízka trafil Cowleyho len do ruky. Väčšia aktivita bola na domácich hokejkách.

V 6. minúte sa Dukla ujala vedenia. Na využitie presilovej hry potrebovala iba šesť sekúnd, keď sa tradične tvrdou strelou od modrej čiary presadil Ackered. „Corgoni“ následne zatlačili „vojakov“ pred Karjalainena. Ten však svoj tím podržal. Keď náznaky tlaku Nitry opadli, opäť udrelo pred Cowleym.

V 14. minúte mal po prihrávke od modrej čiary Hecl neskutočne veľa času a priestoru, aby namieril nad brankárovu lapačku. Nitriansku skazu v úvodnej dvadsaťminútovke dokonal v 17. minúte Lemcke skrytou strelou od modrej čiary, keď sa puk na Cowleyho prekvapenie zatrepotal v sieti.

V úvode druhej tretiny mohol streliť štvrtý gól Dukly Hecl. Nenamieril však presne. Na opačnej strane klziska mohol hostí do zápasu vrátiť Minárik, ale netrafil bránku. Následne sa vzruch z ľadovej plochy vytratil a ani jedno mužstvo si nedokázalo vytvoriť trvalejší tlak. V polovici zápasu šiel na trestnú lavicu kapitán Nitry Mezei.

Nitrania sa minút dobre bránili, napokon aj tak inkasovali. Po rýchlej rozohrávke šiel na Cowleyho Berisha a strelou zápästím prekonal gólmana hostí. Vydarenú kombinačnú akciu predviedli Trenčania v 37. minúte.

Na jej konci bol Kettunen, ktorý poslal puk do opustenej brány Nitry. To už nevydržal Cowley a nechal sa vystriedať Marinovom. Ten si čisté konto udržal iba 11 sekúnd, keď mu gólový pozdrav z pravého kruhu poslal Valach.

V 45. minúte hrala Dukla presilovú hru. Od modrej čiary vystrelil Starosta, jeho pokus šikovne tečoval Okuliar a bolo už 7:0. Nepriestrelnosť gólmana Karjalainena vydržala do 50. minúty.

Po samostatnom nájazde znížil Tvrdoň. O pol minúty ťahal puk zo siete domáci brankár znova. Dôraz pred bránkoviskom prejavil Žitný a znížil na 2:7. Hostia napokon z Trenčína neodišli s debaklom.

V 53. minúte upravili na konečných 7:3, keď sa v presilovej hre presadil Tvrdoň. V stretnutí bohatom na góly sa z troch bodov tešila Dukla, ktorá natiahla víťaznú sériu už na šesť stretnutí.

Úspešná premiéra Tokajiho

Hokejisti DVTK Miškovec zvíťazili v 35. kole Tipos extraligy nad HC Mikron Nové Zámky 3:2.

Ukončili tak sériu štyroch prehier. Úspešnú premiéru na striedačke maďarského tímu absolvoval nový tréner Viktor Tokaji, ktorý nahradil vo funkcii Kanaďana Davea Allisona.

DVTK Miškovec – HC Mikron Nové Zámky 3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Góly: 6. Flick (Anderson, Vas), 24. Galanisz (Magosi, Wehrs), 28. Csányi (Magosi, Wehrs) – 9. Majdan (Seppänen), 24. Zahradník (Roman, Holenda). Rozhodovali: Tvrdoň, Fridrich – Kacej, Orolin. vylúčení: 5:4 na 2 min, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, bez divákov.
Miškovec: Adorján – Wehrs, Hadobás, Láda, Kiss, Vojtkó, Szirányi, Fazakas, Galajda – Flick, Vas, Anderson – Csányi, Osterberg, Rokaly – Miskolczi, Galanisz, Magosi – Ritó, Lövei, Révész
Nové Zámky: Kiviaho – Västilä, Clarke, Fereta, Roman, Holenda, P. Mikuš, Šeliga – Ondrušek, Seppänen, Števuliak – Bajtek, Doggett, Majdan – Jurík, Holovič, Okoličány – Tóth, Andrisík, Zahradník

Miškovec sa v úvode zápasu ubránil pri vylúčení Vasa a v 6. minúte otvoril skóre, keď strela Flicka prekĺzla Kiviahovi popod lapačku za bránkovú čiaru. Hráči Nových Zámkov následne zvýšili aktivitu. Nevyužili síce presilovku, no osem sekúnd po návrate Galanisza z trestnej lavice vyrovnali zásluhou Majdana, ktorý zužitkoval prihrávku Seppänena.

V 24. minúte poslal Zahradník hostí do vedenia, no Miškovec bleskovo kontroval a už o deväť sekúnd vyrovnal na 2:2. Peknú kombinačnú akciu zakončil Galanisz. Domáci boli pri chuti a v 28. minúte po druhý raz v zápase viedli, keď vylúčenie Holendu potrestal Csányi. V závere druhej tretiny pri ďalšej presilovke Miškovca opečiatkovali Magosi i Wehrs žrď.

V úvode záverečného dejstva mohlo byť 3:3, no tutovku Števuliaka zneškodnil Adorján. Miškovec už tesný náskok udržal a získal dôležité tri body.

Poprad predĺžil sériu

Hokejisti HK Poprad zvíťazili v zápase 35. kola Tipos extraligy na ľade Detvy 3:2 po nájazdoch a pripísali si štvrtý triumf v sérii.

Na vedúci Zvolen strácajú z druhej priečky dva body.

HC 07 Detva – HK Poprad 2:3 pp a sn (1:0, 0:1, 1:1 – 0:0, 0:1)
Góly: 6. Charbonneau (Cox, Rymsha), 54. Čacho (Charbonneau) – 38. Svitana (Livingston, Skokan), 53. Dalhuisen (Livingston), rozh. nájazd Haščák. Rozhodovali: Stano, P. Šefčík – Hercog, J. Šefčík, vylúčení: 9:10 na 2 min, navyše Bača 10 min za bitku, Dalhuisen 10+10 min za nešportové správanie, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, bez divákov.
Detva: Petrík – Rymsha, King, Jendroľ, Gachulinec, Bača, F. Fekiač, Lalík, Turan – Cox, Čacho, Charbonneau – Sýkora, Valent, Downing – Ľupták, V. Fekiač, Ščurko – Žilka, Klíma, Askarov
Poprad: Vošvrda (Hamerlík) – Drgoň, Ulrych, Kramár, Erving, Seigo, Dalhuisen, Hudec – Svitana, Skokan, Haščák – Mešár, Zagrapan, Livingston – Vandas, Preisinger, Handlovský – Matej Paločko, Bjalončík, Matúš Paločko – Hajnik

Hostia z Popradu mohli ísť do vedenia v početnej výhode, ale strela Dalhuisena skončila len na žrdi. Domáci sa napokon ubránili a o pár okamihov neskôr ich poslal do vedenia Charbonneau.

Presilovku hrali potom aj domáci, ale tiež neefektívne. Poprad mohol vyrovnať v závere 1. tretiny, ale prečíslenie Haščáka s Bjalončíkom sa gólom neskončilo.

V úvode druhej tretiny najskôr dvakrát podržal Popradčanov Vošvrda a neinkasoval ani v polovici zápasu.

Domáci mali možnosť trestného strieľania, ale Sýkora neuspel. Potom zaujala pästná výmena Baču s Dalhuisenom, rezultovala z toho presilovka pre hostí. V nej mieril presne Svitana a vyrovnal na 1:1.

V tretej tretine mali prvú šancu Popradčania, ale Bjalončík len tesne minul. Hostia však neskôr predsa len dostali puk do siete, pri hre 4 proti 4 sa presadil obranca Dalhuisen.

Vzápätí však využil presilovku Čacho a poslal zápas do predĺženia. V ňom gól nepadol, zápas napokon rozhodli nájazdy. V nich sa presadil len najlepší ligový strelec Haščák.


Play off hokejovej extraligy 2020/2021

FINÁLE

Zvolen – Poprad 4:1 na zápasy

29. apríla Zvolen – Poprad 5:3 (1:2, 2:1, 2:0)

30. apríla Zvolen – Poprad 4:3 pp (1:2, 1:1, 1:0 – 1:0)

3. mája Poprad – Zvolen 1:2 po predĺžení (0:0, 1:1, 0:0 – 0:1)

4. mája Poprad – Zvolen 7:4 (0:1, 4:1, 3:2)

6. mája Zvolen – Poprad 3:2 (1:1, 1:0, 1:1)

SEMIFINÁLE

Zvolen – Slovan 4:1 na zápasy

Zvolen – Slovan 3:2 pp a sn (1:0, 0:1, 1:1 – 0:0, 1:0)

Zvolen – Slovan 2:3 pp (0:0, 2:0, 0:2 – 0:1)

Slovan – Zvolen 2:5 (1:1, 1:2, 0:2)

Slovan – Zvolen 2:4 (1:1, 0:1, 1:2)

Zvolen – Slovan 2:1 pp (0:0, 1:1, 0:0 – 1:0)

Poprad – Michalovce 4:2 na zápasy

Michalovce – Poprad 3:1 (0:0, 0:1, 3:0)

Michalovce – Poprad 3:2 sn (1:1, 1:0, 0:1 – 0:0, 1:0)

Poprad – Michalovce 2:1 (2:1, 0:0, 0:0)

Poprad – Michalovce 5:2 (1:1, 1:1, 3:0)

Michalovce – Poprad 2:3 pp (1:0, 0:2, 1:0 – 0:1)

Poprad – Michalovce 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)

ŠTVRŤFINÁLE

Slovan – Nitra 4:1 na zápasy

HC Slovan Bratislava – HK Nitra 5:0 (2:0, 2:0, 1:0)

HC Slovan Bratislava – HK Nitra 4:1 (0:1, 2:0, 2:0)

HK Nitra – HC Slovan Bratislava 2:3 (0:0, 1:2, 1:1)

HK Nitra – HC Slovan Bratislava 8:2 (2:2, 0:0, 6:0)

HC Slovan Bratislava – HK Nitra 5:1 (1:0, 2:0, 2:1)

Poprad – Detva 4:0 na zápasy

HK Poprad – HC 07 Detva 6:3 (2:0, 2:3, 2:0)

HK Poprad – HC 07 Detva 4:3 (1:1, 3:2, 0:0)

HC 07 Detva – HK Poprad 1:2 (0:2, 1:0, 0:0)

HC 07 Detva – HK Poprad 1:3 (1:3, 0:0, 0:0)

Zvolen – Nové Zámky 4:0 na zápasy

HKM Zvolen – HC Nové Zámky 3:2 (1:1, 2:0, 0:1)

HKM Zvolen – HC Mikron Nové Zámky 4:1 (1:0, 0:1, 3:0)

HC Mikron Nové Zámky – HKM Zvolen 2:4 (0:1, 1:3, 1:0)

HC Mikron Nové Zámky – HKM Zvolen 3:6 (0:1, 3:4, 0:1)

Michalovce – Trenčín 4:2 na zápasy

HK Dukla Trenčín – HK Dukla Ingema Michalovce 1:2 pp (0:0, 1:0, 0:1 – 0:1)

HK Dukla Ingema Michalovce – HK Dukla Trenčín 1:3 (1:1, 0:1, 0:1)

HK Dukla Ingema Michalovce – HK Dukla Trenčín 5:4 (0:4, 4:0, 1:0)

HK Dukla Ingema Michalovce – HK Dukla Trenčín 2:4 (1:1, 1:2, 0:1)

HK Dukla Trenčín – HK Dukla Ingema Michalovce 1:2 (0:1, 1:0, 0:1)

HK Dukla Trenčín – HK Dukla Ingema Michalovce 4:5 (1:2, 2:1, 1:2)

debata chyba