Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan padol v dráme na východe. Poprad sa vrátil na čelo

Hokejisti Michaloviec zdolali v 29. kole Tipos Extraligy Slovan Bratislava 2:1 po samostatných nájazdoch.

08.01.2021 20:22
Slovan, Michalovce Foto: ,
Milan Kytnár zo Slovana strieľa prvý gól brankárovi Michaloviec Tomášovi Tomekovi.
debata

HK Dukla Ingema Michalovce – HC Slovan Bratislava 2:1 pp a sn (0:0, 1:1, 0:0 – 0:0, 1:0)
Góly: 28. Zekucia (Hickmott, Török), rozh. sam. nájazd Galamboš – 34. Kytnár.
Rozhodovali: Müllner, Šefčík – Hercog, Beniač – Gajan st., vylúčení: 3:6 na 2 min, navyše: Mudrák 5+DKZ – Štajnoch 10 min za vrazenie na mantinel, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, bez divákov
Michalovce: Tomek – Southorn, Mihalik, Ťavoda, McCormack, Ťavoda, Zekucia, Kolusz, Mudrák – Korhonen, Lalancette, Šoltés – Takáč, Suja, Bartánus – Regenda, Hickmott, Erkinjuntti – Török, Galamboš, Chalupa – Mašlonka
Slovan: Parks – Bačík, Sersen, Štajnoch, Mészároš, Valach, Ališauskas, Beňo, Maier – O'Donnell, Urbánek, Gašpar – Jendek, Kytnár, Šišovský – Rapáč, Bortňák, Kundrík – Uram, Lačný, Lepskii

Domáci hneď v úvode zápasu nevyužili presilovú hru, postupne sa predviedli prvými zákrokmi obaja brankári.

Nepríjemný moment pre hostí nastal v 8. minúte, keď po súboji Mudráka s Gašparom zostal útočník Slovana s veľkými bolesťami na ľade a po zranení v hornej časti tela putoval do nemocnice.

Mudrák dostal trest do konca zápasu, ale dlhú presilovku Slovan nevyužil. Dve početné výhody mali potom k dispozícii aj Michalovčania, ale gól v prvej tretine nepadol.

V druhej dvadsaťminútovke mali Michalovce v úvode výhodu trestného strieľania, ale Lalancetteho pokus Parks vykryl.

Ďalšiu šancu Dukly mal Suja, ale do vedenia dostal domácich až krátko nato Zekucia. Vzápätí mal Galamboš ďalšiu šancu, ale v samostatnom nájazde uspel brankár Slovana.

Hostia potom mali možnosť presilovky a Kytnár v nej vyrovnal na 1:1. Vzápätí mohol poslať Slovan do vedenia O'Donnell, ale svoju šancu nevyužil.

V tretej tretine boli domáci aktívnejší, mali niekoľko šanci rozhodnúť zápas v riadnom hracom čase, ale svoje možnosti nevyužili.

Rozhodnutie neprinieslo ani predĺženie, víťaza duelu určili až samostatné nájazdy. Presadil sa iba Galamboš a rozhodol o triumfe Dukly.

Bystričania padli aj so Zámkami

Hokejisti HC Nové Zámky zvíťazili v zápase piatkového 29. kola Tipos extraligy na ľade HC'05 Banská Bystrica 4:1.

HC'05 Banská Bystrica – HC Nové Zámky 1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
Góly: 20. D'Aoust (J. Sukeľ, Breton) – 19. Okoličány (Hain, Holenda), 21. Doggett (Bajtek), 30. Holovič (Holenda, Rogoň), 43. Števuliak (Ordzovenský, Bajtek).
Rozhodovali: Baluška, J. Tvrdoň – Synek, Jedlička, vylúčení: 5:5 na 2 min, navyše: P. Mikuš (N. Zámky) 10 minút OT za vrazenie na mantinel, presilovky a oslabenia: 0:0, bez divákov
Banská Bystrica: Belányi (30. Gajan) – Cardwell, Žiak, Breton, Crevier-Morin, Bdžoch, Ďatelinka, Demo – Faško-Rudáš, Tamáši, Mistele – Marek Sloboda, D'Aoust, J. Sukeľ – Kriška, Dvorský, Kabáč – Vybíral, O. Giertl, Vyhonský
Nové Zámky: Kiviaho – Hain, Holenda, Västilä B. Clarke, Ordzovenský, Fereta, Šeliga, P. Mikuš – G. Clarke, Seppanen, Majdan – Števuliak, Doggett, Bajtek – Rogoň, Holovič, Okoličány – T. Varga, Ondrušek, Rehák

Banskobystričania nastúpili na zvolenskom ľade už aj s mladým 15-ročným novicom na pozícii centra Daliborom Dvorským.

V prvej tretine vyprodukovali oba tímy málo šancí, o čosi viac ich mali hokejisti spod Urpína, najmä voľný Kriška z medzikružia a potom v presilovke Tamáši z dvoch metrov, puky mierili do brankára Kiviaha.

Zaujímavé veci sa diali až na konci úvodného dejstva. Najprv hosťujúci Rogoň zblízka neprekonal bekhendom Belányiho, no ten napokon kapituloval, pretože Okoličány sa hodil okolo Creviera-Morina a v páde dostal vyrazený puk do bránky.

Na tento zásah stihli „barani“ odpovedať štrnásť sekúnd pred prestávkou. Jakub Sukeľ obkorčuľoval bránku a hoci puk do nej nezasunul, z dorážky sa stihol presadiť D'Aoust – 1:1.

Začiatok stredného dejstva vyšiel lepšie hosťom. Do vedenia išli v 49. sekunde po rýchlom prechode do útoku, keď švihom vystrelil z kruhu Doggett.

Tento hráč potom v presilovke zblízka peknou fintou neuspel a rovnako to nešlo ani jeho spoluhráčom v ďalších dvoch početných výhodách.

Štadióny klubov Tipos extraligy Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Štadión Ondreja Nepelu.

Tri nevyužité presilovky za sebou Zámčanov napokon mrzieť až tak veľmi nemuseli, pretože skórovali bezprostredne po ich skončení.

Na Belányiho platila tvrdá strela Holoviča spoza kruhu, keď sa očakával teč Feretu. Medzi banskobystrické žrde tak za stavu 1:3 putoval Gajan a bol hneď i v plnej permanencii.

Likvidoval nájazd Seppänena a nebezpečnú dorážku Majdana. Následne už hrozil domáci tím v dočasnom zvolenskom stánku, na Kiviaha však nevyzreli Vyhonský, Breton a Mistele.

V presilovke na konci tejto tretiny mal ešte tutovku z prečíslenia Breton, no opäť sa zaskvel brankár hostí.

Aj začiatok tretej dvadsaťminútovky mali lepší hráči Nových Zámkov. Od modrej to totiž vyskúšal v hre štyroch proti štyrom Števuliak a po nešťastnom teči Kabáča, ktorý zmenil smer puku, Gajan inkasoval – 1:4.

Bystričania sa potom ubránili presilovke súpera a snažili sa znížiť. Veľmi blízko boli k tomu produktívny obranca Bretom po peknom prieniku a ďalší zadák Cardwell pri ľavej žrdi. Kiviaho dobre zasahoval a zapotil sa aj pri presilovke „baranov“ po koncovke Misteleho.

Ďalšia početná výhoda tiež Bystričanom nevyšla, takže stav sa už nemenil, hoci pár sekúnd pred klaksónom neuspel na opačnej strane zoči–voči Gajanovi G. Clarke.

Miroslav Chudý, tréner B. Bystrice:
„Ťažko sa mi hodnotí tento zápas, pretože náš výkon nespĺňal prvoligové kritéria, ak vôbec nejaké spĺňal. Bola to jedna veľká katastrofa. Dlho som pri hokeji, no tak slabo som mužstvo ešte hrať nevidel. Po prvej tretine sme si povedali, že takto hrať nemôžeme, že je to dôležitý zápas. Neboli tam emócie, nebolo tam nič. Už prvá tretina sa mi nepáčila a nakoniec bola najlepšia. Z tohto pohľadu sme išli dole. Nepomohol krik, nepomohlo pekné slovo. Výkon bol katastrofálny, bez emócií, nasadenia. Som nahnevaný, chalanov som nespoznával oproti iným zápasom. Viem, že majú určité limity, ale bojovnosť, nasadenie a srdce tam musia byť.“

Martin Hrnčár, tréner N. Zámkov:
„Vedeli sme, že ide o šesťbodový zápas, pričom dlho sme nevyhrali za tri body. Takže som veľmi rád, že sa to celému tímu podarilo. Pre nás sú tieto tri body zlaté a verím, že budú odrazovým mostíkom k zlepšenej hre a dobrým výsledkom. Kľúčová dnes bola sila kolektívu, ako aj to, že pri našich chybách nás podržal brankár. Dokázali sme sa viac tlačiť do bránky než súper a hoci sme dali i škaredé góly, tak pripisujem to dobrej početnosti našej streľby i šťastiu.“

Dalibor Dvorský, druhý najmladší hráč v extralige v histórii:
„Nebol to dobrý zápas z našej strany, no ja som si ho v drese Banskej Bystrice užil. Som vďačný, že som dostal veľa priestoru na ľade od trénera, no prehra ma mrzí. Sústredil som sa na môj výkon, aby som ho podal čo najlepší. Bola to pre mňa výborná skúsenosť, zahrať si s chlapmi, dúfam, že dostanem viac takýchto šancí, lebo mi to dá veľa do mojej kariéry.“

Detva ťahá víťaznú sériu

Hokejisti Detvy zvíťazili v piatkovom domácom zápase 29. kola Tipos extraligy nad Liptovským Mikulášom. Dosiahli šiesty triumf za sebou a druhý nad Mikulášom v rozmedzí dvoch dní.

HC 07 Detva – MHK 32 Liptovský Mikuláš 2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Góly: 22. Charbonneau (Cox, Čacho), 44. Lyle (Sholl) – 26. Kalousek (Portokalis, Mezovský).
Rozhodovali: Hronský, D. Konc st. – J. Konc ml, Crman, vylúčení: 4:4 na 2 min, presilovky a oslabenia: 0:0, bez divákov
Detva: Sholl – Lyle, Lalík, Gachulinec, Rymsha, F. Fekiač, Jendroľ, Turan, Bakala – Ščurko, V. Fekiač, Ľupták – Charbonneau, Čacho, Cox – Downing, Valent, Žilka – Magdolen, Klíma, Curry
Liptovský Mikuláš: Kozel – Nemec, Robertson, Petran, Valtola, Jesus, Mezovský, Pavúk, Rusina – Rud. Huna, Lištiak, Štrauch – Michalík, Oško, Hamráček – Portokalis, McShane, Kalousek – Bača, Uhrík, Haluška

Domáca Detva začala aktívne, už po 60 sekundách vnikol do útočného pásma Ščurko, ale obrana hostí bola pozorná, vzápätí netrafil z uhľa ani Kalousek a strela Lalíka trafila iba brankára Kozela.

Najbližšie bola Detva k otváraciemu zásahu v 8. minúte, keď Cox prihral pred bránku Chardonneauovi, ale jeho pokus zlikvidoval Kozel.

Neuspel ani Čacho, ktorý tečoval pokus Frederika Fekiača mimo troch žrdí a na opačnej strane neuspel Jesus, Sholl sa stihol presunúť a vyraziť jeho strelu.

Detva pokračovala v útočnom snažení a zužitkovala ho v úvode druhej tretiny. Puk po vhadzovaní v útočnej tretine vybojoval Cox, spoza bránky prihral Charbonneauovi a ten nedal Kozelovi žiadnu šancu – 1:0.

Domáci sa však z vedenia netešili dlho. V 25. minúte ešte Sholl zlikvidoval Štrauchov pokus aj Michalíkovu dorážku, ale v 26. minúte bol krátky na Kalouska, ktorý dorazil puk do odkrytej bránky.

Detvu mohol poslať do vedenia Ľupták, ale Kozel na dvakrát zmaril jeho únik i následnú dorážku.

Domácim vyšiel aj úvod záverečného dejstva. V 42. minúte ešte Curry minul, ale o minútu a pol poslal do vedenia Detvu obranca Lyle.

Ten predviedol ukážkové sólo, keď spoza vlastnej bránky doviezol puk až do útočného pásma a spomedzi kruhov trafil presne.

Liptáci sa snažili opäť vyrovnať, ale neúspešne. Naopak, v záverečnej desaťminútovke mohli inkasovať opäť, ale Cox ani Valtola vyšli naprázdno.

V poslednej minúte sa dostal do sľubnej šance Oško, ale jeho blafák vystihol Sholl a ubránil tri body pre Detvu.

Poprad nepovolil Nitre obrat

Hokejisti HK Poprad zdolali v piatkovom domácom zápase 29. kola Tipos extraligy HK Nitra 4:3 po predĺžení.

HK Poprad – HK Nitra 4:3 pp (3:0, 0:3, 0:0 – 1:0)
Góly: 10. Haščák (Svitana, Skokan), 12. Matúš Paločko (Bjalončík, Livingston), 13. Haščák (Skokan, Hudec), 64. Bjalončík – 35. Slovák (Nemec, Hrnka), 38. Šťastný (Švarný, Bodák), 39. Mezei (Zech, Tvrdoň).
Rozhodovali: Kalina, Štefik – Jurčiak, Ordzovenský, vylúčení: 4:3 na 2 min, navyše: Skokan (Poprad) 10 min za napadnutie hlavy a krku, presilovky: 0:2, oslabenia: 0:0, bez divákov
Poprad: Rychlík – Drgoň, Brejčák, Seigo, Dalhuisen, Ulrych, Erving, Hudec – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Tavi, Handlovský – Matúš Paločko, Bjalončík, Livingston – Mešár, Jevoš, Valigura – Hajnik.
Nitra: Cowley (13. Nagy) – Mezei, Nemec, Švarný, Bodák, Vitaloš, Zech, Pupák – Tvrdoň, Slovák, Hrnka – Kollár, Šťastný, Žitný – Pätoprstý, Holešinský, Sýkora – Minárik, Šiška, Múčka.

V Poprade to počas prvej desaťminútovky prvej tretiny dlho nevyzeralo na dominanciu domácich. Gólovú smršť odštartoval v 10. minúte Haščák, keď po Svitanovej prihrávke úspešne premenil prečíslenie Popradčanov 2 na 1.

Vzápatí sa dorážkou Bjalončíkovej strely priamo v bránkovisku prezentoval Matúš Paločko – 2:0. Nitrania si kalich horkosti vypili do dna v 13. minúte.

Skokan poslal puk ideálny puk spoza bránku medzi kruhy, kde bol nikým nekrytý Haščák a na jeho zakončenie bol brankár Nitry Cowley krátky.

Hosťujúca lavička na vývoj stretnutia reagovala brankárskou výmenou. Medzi tri žrde sa postavil Nagy.

Na konci prvého dejstva sa domácim po nezavinenom strete s Mezeiom zranil útočník Tavi a pre zranenie ľavého kolena v zápase skončil.

Nitra v druhej tretine ukázala súperovi svoju druhú tvár. Najprv v 35. minúte znížil blafákom na 3:1 Slovák po Nemcovom vysunutí z hĺbky vlastného obranného pásma.

Momentka zo zápasu Poprad - Nitra. Foto: TASR, Milan Kapusta
Poprad, Nitra Momentka zo zápasu Poprad - Nitra.

O tri minúty neskôr sa hostia dostali na dostrel jediného gólu. V presilove sa zblízka presadil Šťastný.

„Kamzíci“ ďalej pokračovali v sérii vlastných vylúčení. Hostia sa prepracovali k dlhej presilovek 5 na 3, ktorú po pár sekundách premenil tvrdou delovkou Mezei – 3:3.

Popradčania naďalej pokračovali v rozháranej hre a Nitra sa v závere prostrednej časti znova dostala k presilovke o dvoch hráčov. Tú domáci s vypätím všetkých síl ubránili.

V tretej tretine sa hra upokojila. Najväčšiu príležitosť nakloniť misky váh na stranu hostí spálil Žitný.

Domácim sa po strete s rozhodcom zranil obranca Brejčák a popradská striedačka prišla o ďalšieho hráča. Popradčania si vážnejšiu príležitosť na skórovanie nevypracovali a zápas šiel do predĺženia.

V ňom najprv netrafil odkrytú časť Rychlíkovej bránky Slovák. V 64. minúte ušiel po krídle domáci Bjalončík a svoje sólo pretavil do víťazného gólu.

Peter Mikula, tréner Popradu:
„Z našej strany to bol v prvej tretine veľmi dobrý výkon a rovnako aj v tretej tretine. V nej sa nám už zranili niektorí hráči. Vzhľadom na to všetko sme srdcom zápas dotiahli do víťazného konca. V predĺžení sme boli za snahu z prvej a tretej tretiny odmenení. Naopak, v druhej tretine sme zaspali a spravili sme niekoľko taktických chýb, ktoré súper využil. Musím pripomenúť, a to sa nevyhováram, že vzhľadom na zranenia sme radi za dva body.“

Antonín Stavjaňa, tréner Nitry:
„Naši hráči si asi zle natočili hodinky alebo žijú v inom časovom pásme, pretože začali hrať až po siedmej hodine večer. Myslím si, že aj vzhľadom k začiatku zápasu by väčší bodový zisk nebol adekvátny. Síce potom ukázali, keď sa koncentrujú, že hokej hrať vedia.“

Košice neudržali vedenie

Hokejisti HKM Zvolen zvíťazili v piatok v 29. kole Tipos extraligy na ľade HC Košice 5:4 po samostatných nájazdoch.

HC Košice – HKM Zvolen 4:5 pp a sn (2:0, 0:3, 2:1 – 0:0, 0:1)
Góly: 5. Klhůfek (Pospíšil, Chovan), 14. Pavlin (Klhůfek, Pospíšil), 49. Chovan (Klhůfek, Baránek), 50. Mráz (Chovan) – 25. Bondra (Halama, Nuutinen), 28. Bondra (Nuutinen), 37. Betker (Kotvan, Mikúš), 46. Hraško (Puliš, Nuutinen), rozh. sam. nájazd Mikúš.
Rozhodovali: Žák, Fridrich – Gegáň, Stanzel, vylúčení: 6:6 na 2 min, navyše: Belluš 5+DKZ za napadnutie hlavy a krku – Hraško 10 min OT za nešportové správanie, presilovky: 2:1, oslabenia: 0:0, bez divákov
Košice: Riečický – Pavlin, Baránek, Nemčík, Růžička, Slovák, Deyl, Michalčin – Réway, Pospíšil, Klhůfek – Jenyš, Mráz, Chovan – Belluš, Vrábeľ, Jokeľ – Milý, Havrila, Eliaš – Demek
Zvolen: Rahm – Betker, Chovan, Ivan, Melancon, Hraško, Kubka, Meliško, Gubančok – Bondra, Mikúš, Puliš – Kolenič, Zuzin, Nuutinen – Marcinek, M. Halama, Tibenský – Ďuriš, Jedlička, Chlepčok

Prvá tretina patrila herne aj výsledkovo domácim. Hra sa od úvodu odvíjala najmä pred bránkou Zvolena a brankár Rahm bol v častej permanencii.

Košičanov ešte viac povzbudila využitá presilovka v 5. minúte, v ktorej Klhůfek z ostrého uhla otvoril skóre – 1:0.

Hosťom príliš nepomohla ani presilovka, v ktorej síce zovreli, ale neprekvapili Košičanov. Tí viedli od 14. minúty už 2:0, keď mal Pavlin dostatok času na dorážku vlastnej strely. Krátko nato nepridal tretí zásah Jokeľ, ktorému vzal istý gól z hokejky obranca Meliško.

Hostia nastúpili do druhej tretiny s väčšou aktivitou a na koňa ich posadila 5-minútová presilovka počas vylúčenia Belluša.

V nej Bondra skóroval po ideálnej prihrávke Halamu a ten istý hráč zblízka vyrovnal na 2:2. Hostia boli na koni, často sa hralo pred Riečickým a Košičanom sa nedarilo nadviazať na výkon z prvej tretiny.

Zvolenský závar pred bránkou Košíc. Ilustračná... Foto: TASR, Ján Krošlák
Zvolen, Košice Zvolenský závar pred bránkou Košíc. Ilustračná fotografia.

Naopak, v 37. minúte Zvolenčania zovreli súpera na dlhý časový úsek v obrannom pásme a obliehanie košickej bránky ukončil gól Betkera – 2:3.

Hostia mali hru pod kontrolou aj v úvode tretej tretiny, čo potvrdil gól Hraška v 46. minúte. Košičanom pomohla ku kontaktnému gólu presilovka, v ktorej Chovan dorazil strelu Klhůfka – 3:4.

V 50. minúte vyšiel domácim protiútok, v ktorom Chovan uvoľnil Mráza a bolo 4:4. Záver tretej tretiny síce priniesol viacero šancí na oboch stranách, ale o víťazovi sa rozhodlo až po 60. minúte.

Oba tímy mali v predĺžení možnosť presilovky, ale o víťazovi rozhodli až samostatné nájazdy. V nich skórovali Zuzin, Chovan a rozhodujúci nájazd premenil Mikúš.

Jan Šťastný, tréner Košíc:
„V prvej tretine sme nadviazali na výkon zo stredajšieho zápasu s Popradom. Hrali sme presne to, čo sme chceli, viedli sme 2:0. Päťminútové oslabenie sme nezvládli a to bol hlavný dôvod, prečo sme sa dostali psychicky nadol. Prehrávali sme 2:3, no musím povedať, že bolo skvelé sledovať naše mužstvo pred treťou tretinou. Nemali sme jediného hráča, ktorý by neveril, že sa vrátime späť do zápasu. Už sme to ukázali viackrát a aj dnes sme potvrdili charakter a vyrovnali sme na 4:4. Nájazdy nám dnes nevyšli. S pokorou však berieme jeden bod.“

Andrej Kmeč, asistent trénera Zvolena:
„Zápas sa pre nás nevyvíjal priaznivo, prvá tretina nebola dobrá z našej strany. V druhej tretine sa to zlepšilo, pomohla nám 5-minútová presilovka. V tretej sme to mali dobre rozohrané, ale zápas napokon išiel do predĺženia a nájazdov.“

Trenčín rozstrieľal Miškovec

Hokejisti Trenčína zvíťazili v piatkovom zápase 29. kola Tipos extraligy na ľade Miškovca 6:3. Hostia rozhodli v druhej tretine, ktorú vyhrali 4:0. Maďarský tím utrpel piatu prehru za sebou.

DVTK Miškovec – HK Dukla Trenčín 3:7 (0:1, 0:4, 3:2)
Góly: 46. Ostberger (Vas), 47. Magosi (Miskolczi), 60. Flick (Vojtkó, Anderson) – 15. Švec (Reddick), 23. Sádecký (Švec, Ackered), 33. Rehuš (Reddick, Sádecký), 37. Ackered (Kukučka), 40. Valach (Paukovček, Hecl), 48. Valach (Paukovček, Bezúch), 60. Reddick (Hecl).
Rozhodovali: Korba, Snášel – Bogdaň, Šoltés, vylúčení: 7:9 na 2 min, presilovky: 1:2, oslabenia: 1:1, bez divákov
DVTK: Adorján (41. Kiss) – Wehrs, Rauhauser, Szirányi, Kiss, Murphy, Láda, Vojtkó – Ostberger, Vas, Rokaly – Anderson, Flick, Egle – Magosi, Galanisz, Csányi – Révész, Lövei, Miskolczi
Trenčín: LaCouvee – Lemcke, Ackered, Rehuš, E.Švec, Ilenčík, Rajnoha, J.Urban – Bezúch, Paukovček, Hecl – Chromiak, Kettunen, Kukuča – Berisha, Reddick, Valach – Krajč, J Švec, Sádecký

Už po necelých dvoch minútach mali domáci výhodu presilovej hry po vylúčení Bezúcha. Nevytvorili si však prakticky žiadne šance a po návrate trenčianskeho útočníka mohli inkasovať.

Bezúch v prečíslení zvolil zakončenie a Adorján si na dvakrát poradil. Dukla sa dočkala až v závere tretiny, keď sa puk dostal k Reddickovi, maďarský brankár jeho pokus iba vyrazil a Švec otvoril skóre.

Druhá tretina vyšla hosťom výborne. Už v 23. minúte zdvojnásobil náskok Sádecký, keď bez ťažkostí trafil odkrytú bránku.

V 32. minúte putoval na trestnú lavicu Kettunen, ale Miškovec opäť v presilovke zlyhal. Nielenže nedokázal skórovať, vo vlastnom oslabení inkasoval, presadil sa Rehuša.

Zo strany Dukly to nebolo všetko, v 37. minúte už viedla o štyri góly vďaka Ackeredovi a o 60 sekúnd potrestal Valach vylúčenie Osterberga – 5:0.

V tretej tretine domáci zabrali, v priebehu minúty skorigovali na 2:5 gólmi Ostbergera a Magosiho.

Ich nadšenie však schladil Valach svojím druhým zásahom, keď po 46 sekundách odpovedal na druhý gól Miškovca.

V závere sa podarilo domácim streliť aj tretí gól vďaka Flickovi, posledné slovo však mal Trenčín – na konečných 7:3 upravil Reddick.


Play off hokejovej extraligy 2020/2021

FINÁLE

Zvolen – Poprad 4:1 na zápasy

29. apríla Zvolen – Poprad 5:3 (1:2, 2:1, 2:0)

30. apríla Zvolen – Poprad 4:3 pp (1:2, 1:1, 1:0 – 1:0)

3. mája Poprad – Zvolen 1:2 po predĺžení (0:0, 1:1, 0:0 – 0:1)

4. mája Poprad – Zvolen 7:4 (0:1, 4:1, 3:2)

6. mája Zvolen – Poprad 3:2 (1:1, 1:0, 1:1)

SEMIFINÁLE

Zvolen – Slovan 4:1 na zápasy

Zvolen – Slovan 3:2 pp a sn (1:0, 0:1, 1:1 – 0:0, 1:0)

Zvolen – Slovan 2:3 pp (0:0, 2:0, 0:2 – 0:1)

Slovan – Zvolen 2:5 (1:1, 1:2, 0:2)

Slovan – Zvolen 2:4 (1:1, 0:1, 1:2)

Zvolen – Slovan 2:1 pp (0:0, 1:1, 0:0 – 1:0)

Poprad – Michalovce 4:2 na zápasy

Michalovce – Poprad 3:1 (0:0, 0:1, 3:0)

Michalovce – Poprad 3:2 sn (1:1, 1:0, 0:1 – 0:0, 1:0)

Poprad – Michalovce 2:1 (2:1, 0:0, 0:0)

Poprad – Michalovce 5:2 (1:1, 1:1, 3:0)

Michalovce – Poprad 2:3 pp (1:0, 0:2, 1:0 – 0:1)

Poprad – Michalovce 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)

ŠTVRŤFINÁLE

Slovan – Nitra 4:1 na zápasy

HC Slovan Bratislava – HK Nitra 5:0 (2:0, 2:0, 1:0)

HC Slovan Bratislava – HK Nitra 4:1 (0:1, 2:0, 2:0)

HK Nitra – HC Slovan Bratislava 2:3 (0:0, 1:2, 1:1)

HK Nitra – HC Slovan Bratislava 8:2 (2:2, 0:0, 6:0)

HC Slovan Bratislava – HK Nitra 5:1 (1:0, 2:0, 2:1)

Poprad – Detva 4:0 na zápasy

HK Poprad – HC 07 Detva 6:3 (2:0, 2:3, 2:0)

HK Poprad – HC 07 Detva 4:3 (1:1, 3:2, 0:0)

HC 07 Detva – HK Poprad 1:2 (0:2, 1:0, 0:0)

HC 07 Detva – HK Poprad 1:3 (1:3, 0:0, 0:0)

Zvolen – Nové Zámky 4:0 na zápasy

HKM Zvolen – HC Nové Zámky 3:2 (1:1, 2:0, 0:1)

HKM Zvolen – HC Mikron Nové Zámky 4:1 (1:0, 0:1, 3:0)

HC Mikron Nové Zámky – HKM Zvolen 2:4 (0:1, 1:3, 1:0)

HC Mikron Nové Zámky – HKM Zvolen 3:6 (0:1, 3:4, 0:1)

Michalovce – Trenčín 4:2 na zápasy

HK Dukla Trenčín – HK Dukla Ingema Michalovce 1:2 pp (0:0, 1:0, 0:1 – 0:1)

HK Dukla Ingema Michalovce – HK Dukla Trenčín 1:3 (1:1, 0:1, 0:1)

HK Dukla Ingema Michalovce – HK Dukla Trenčín 5:4 (0:4, 4:0, 1:0)

HK Dukla Ingema Michalovce – HK Dukla Trenčín 2:4 (1:1, 1:2, 0:1)

HK Dukla Trenčín – HK Dukla Ingema Michalovce 1:2 (0:1, 1:0, 0:1)

HK Dukla Trenčín – HK Dukla Ingema Michalovce 4:5 (1:2, 2:1, 1:2)

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #HK Poprad #HK Nitra #Dukla Michalovce