Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Belasé trápenie s Mikulášom, maratón v Košiciach. Zvolen zdolal lídra

Hokejisti Slovana Bratislava zdolali v nedeľňajšej dohrávke 7. kola Tipos extraligy Liptovský Mikuláš 5:3 a posunuli sa na druhé miesto v priebežnej tabuľke.

20.12.2020 17:22 , aktualizované: 20:25
Slovan - Liptovský Mikuláš Foto: ,
Radosť hráčov Slovana v súboji s Liptovským Mikulášom.
debata

Favoritom stretnutia bol Slovan, ale ako prví ohrozili bránku súpera hostia. Portokalis bol v dobrej pozícii, ale Makarov jeho strelu kryl. Na druhej strane sa vyznamenal Kaarlehto v 4. minúte, keď zlikvidoval samostatný nájazd Urbánka.

Slovan bol potom lepší najmä korčuliarsky, prevahu mal aj v počte striel. V 9. minúte mal dobrú šancu Zigo, ale ujala sa až strela Kytnára o dve minúty neskôr.

Dve minúty pred koncom 1. tretiny využil McShane chybu Bačika a poslal puk bez prípravy do siete, ale o 83 sekúnd neskôr vrátil Slovanu vedenie Urbánek.

Prevaha domácich pokračovala aj v druhej dvadsaťminútovke, Slovan išiel do dvojgólového vedenia po delovke O'Donnella v presilovke. V polovici zápasu viedli „belasí“ na strely už 33:6, v ďalšej dobrej príležitosti sa ocitol Zigo.

Momentka zo súboja Slovan - Liptovský Mikuláš. Foto: SITA, Jana Birošová
Slovan - Liptovský Mikuláš Momentka zo súboja Slovan - Liptovský Mikuláš.

V závere druhého dejstva si však obrana Slovana nedala pozor na Tullia, ktorý v rozmedzí 36 sekúnd strelil dva góly a vyrovnal na 3:3. Do tretej tretiny nastúpil na brankárskom poste Slovana Parks, ktorý vystriedal Makarova.

Jeho spoluhráči išli do vedenia opäť v 43. minúte, keď sa presadil Beňo. Domáci po tomto góle už žiadne komplikácie nepripustili a pohodlne si ustrážili zvyšok duelu. Od vyššej prehry zachránil Liptákov brankár Kaarlehto, ktorý však inkasoval ešte raz z hokejky Rapáča.

HC Slovan Bratislava – MHK 32 Liptovský Mikuláš 5:3 (2:1, 1:2, 2:0)
Góly: 11. Kytnár (Gašpar, O'Donnell), 20. Urbánek, 23. O'Donnell (Štajnoch, Buček), 43. Beňo (Petráš, Valach), 56. Rapáč (Petráš) – 18. McShane (Tullio), 37. Tullio (McShane, Portokalis), 37. Tullio (Mezovský). Rozhodovali: Valach, Orolin – Ordzovenský, Kacej, vylúčení: 1:3, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, bez divákov.
Slovan Bratislava: Makarov (41. Parks) – Sersen, Ališauskas, Maier, Štajnoch, Bačik, Valach, Beňo – Zigo, Kytnár, Šišovský – Gašpar, Urbánek, O'Donnell – Buček, Bortňák, Rapáč – Kundrík, Petráš, Studenič
MHK 32 Liptovský Mikuláš: Kaarlehto – Robertson, Pavúk, Valtola, Petran, Mezovský, Jesus, Rusina, Bača – Štrauch, Oško, Huna – Hamráček, Lištiak, Michalík – Tullio, McShane, Portokalis – Haluška, Uhrík, Surový

Rudolf Jendek, asistent trénera Slovana: „My sme spokojní s prvou tretinou, v druhej sme nepochopiteľne poľavili. V tretej sme to zvládli, za čo sme vďační. Hostí podržal brankár. Mužstvu ďakujeme, že to zvládlo.“

Milan Jančuška, tréner Liptovského Mikuláša: „Nie som spokojný s našim výkonom. Len jeden útok hral dobre a ešte aj brankár. To je veľmi málo na to, aby sme na Slovane uspeli. Chceli sme Slovan potrápiť, ale bohužiaľ sa nám to nepodarilo. Slovan vyhral zaslúžene.“

Zvolenu pomohli presilovky

Hokejisti HKM Zvolen zvíťazili nad HK Poprad 3:2 v nedeľnej dohrávke 9. kola Tipos extraligy. O triumfe „rytierov“ nad lídrom ligy rozhodli tri využité presilové hry. Zvolenčania mali hneď v úvode dve dobré možnosti, ale Zuzin ani Nuutinen Vošvrdu nepokorili.

Následne prevzali taktovku Popradčania, blízko ku gólu bol Handlovský, Rahmovi prepadol puk, no dostal za čiaru až po odpískaní rozhodcu, keďže ho na chvíľu mal v moci. Skóre sa menilo v siedmej minúte. Domáce nedorozumenie v obrane trestal Vandas švihom z dolnej časti kruhu – 0:1.

Tento hokejista bol pri chuti a mohol navýšiť vedenie svojho tímu. V desiatej minúte dvakrát zakončoval, ale Rahm i s problémami zasahoval. Zvolen sa snažil o vyrovnanie, ale nedokázal si vytvoriť vyložené šance, za zmienku stojí strela Zuzina z medzikružia pred prestávkou, ktorá mala nebezpečnejšie parametre.

V strednom dejstve hokejisti spod Pustého hradu otočili vývoj duelu dvoma presnými zásahmi Stupku v presilovkách. Hneď v tej prvej sa presadil po bekhendovej prihrávke Mikúša pri ľavej žŕdke a v druhej tečoval v medzikruží strelu Helewku – 2:1. A to ešte predtým Vošvrda vychytal Marcineka.

Tomáš Vošvrda v drese Popradu. Foto: TASR, František Iván
Tomáš Vošvrda Tomáš Vošvrda v drese Popradu.

Popradčania v pätici strieľali, ale nepresne. Viac práce mal gólman spod Tatier, z kruhu ho dobre zamestnali Nuutinen a Stupka, zapotil sa aj po peknej individuálnej akcii Bondru a zneškodnil i prienik Helewku.

Potom si zahrali hostia presilovku a v nej mal šancu Haščák, tečom zoči – voči Rahmovi neuspel. V 38. minúte predviedli Zvolenčania prečíslenie dvoch na jedného, ale Stupka znovu odmietol hetrik. Na opačnej strane sa ocitol v úniku Zagrapan, no ani ten nedokázal meniť skóre.

Tretiu tretinu začali lepšie domáci. Mali viac príležitostí, v nich neuspeli zblízka Bondra, bekhendom Tibenský a po nevyužitej presilovke ani Stupka spred bránkoviska. Mrzieť ho to až tak nemuselo, lebo štvrtá presilovka priniesla Zvolenu tretí gól, prihrávku Bondru spoza bránky zužitkoval pred ňou v pokľaku Hraško – 3:1.

Podtatranci však zdvihli v piatich proti piatim hlavy a znížili, keď v 53. minúte pohotovo mieril z kruhu Hačšák. Vyrovnanie mali potom na hokejkách Hudec a hlavne znovu dvakrát Haščák, proti bol vynikajúci Rahm. Záver bol dramatický, Poprad hral bez brankára v početnej výhode šiestich proti štyrom, ale gól už nepridal.

HKM Zvolen – HK Poprad 3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Góly: 23. Stupka (Mikúš, Helewka), 26. Stupka (Helewka, Mikúš), 50. Hraško (Bondra, Zuzin) – 7. Vandas (Matúš Paločko, Bjalončík), 53. Haščák (Skokan, Svitana). Rozhodovali: Výleta, J. Tvrdoň – Synek, M. Orolin, vylúčení: 4:4 na 2 min., navyše: Skokan (Poprad) 10 minút OT za vrazenie na mantinel, presilovky: 3:0, oslabenia: 0:0, bez divákov.
Zvolen: Rahm – Hatala, Betker, Melancon, Ivan, Kubka, Hraško, Meliško, Daniš – Kelemen, Mikúš, Bondra – Nuutinen, Helewka, Zuzin – Marcinek, Tibenský, Stupka – Chlepčok, Gubančok, Ďuriš
Poprad: Vošvrda – Drgoň, Brejčák, Hudec, Dalhuisen, Ulrych, Erving, Česánek – Haščák, Skokan, Vandas – Svitana, Zagrapan, Handlovský – Tavi, Preisinger, Livingston – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko

Andrej Podkonický, asistent trénera Zvolena: „Podali sme veľmi dobrý výkon. Poprad má veľkú silu v útoku, dali sme si na to pozor. Hoci sme prehrávali, dokázali sme to otočiť na 3:1, išli nám presilovky. Škoda gólu na 3:2, no chalani to ubojovali až do konca a podržal nás i výborný brankár Rahm. Podali sme tímový, bojovný výkon. Škoda vlažnej prvej tretiny, v ktorej mal súper šance, no dal len jeden gól. Dôležité bolo, že sme ubránili presilovky súpera, mali sme ich naštudované, lebo v Poprade sme inkasovali z nich tri góly naposledy.“

Peter Mikula, tréner Popradu: „V hre piatich proti piatim sme boli viac než vyrovnaným súperom Zvolena. Mali sme medzihru v hrsti. V prvej tretine všetko nasvedčovalo tomu, že by sme mohli tento zápas doviesť do víťazného konca. Bohužiaľ sa prejavila naša slabina a to je hra v oslabení. Všetky góly sme inkasovali v oslabeniach. Presilovky boli z našej strany nulové. Tam vidím najväčšiu príčinu prehry v tomto zápase. Nepraje nám ani šťastie, ťažko sa dopracujeme ku gólom. Sila v tíme je, ale chýba nám vyššia efektivita a chladnokrvnosť v zakončení.“

Václav Stupka, strelec dvoch gólov Zvolena: „Bol to veľmi rýchly hokej, hralo sa z jednej strany na druhú. Dobre zachytali aj brankári. Sme radi za tri body, súperovi sme mali čo vracať po tej vysokej prehre na jeho ľade. S týmto zápasom môže byť spokojnosť, rovnako aj s presilovkami, ktoré nám vyšli. Chcel som streliť hetrik, ale aj dva góly ma tešia, dôležité je predovšetkým víťazstvo.“

Košice zdolali Miškovec

Hokejisti HC Košice zvíťazili v nedeľu v predohrávke 24. kola Tipos extraligy nad DVTK Jegesmedvék Miškovec 3:2 po predĺžení a samostatných nájazdoch. V nich rozhodol až v jedenástej sérii Filip Vrábeľ.

Hostia chceli v Košiciach nadviazať na výhru z Popradu a aj tentoraz mali ideálny vstup do zápasu. V 3. minúte Flick tečoval strelu Szirányiho a brankár Košíc Sedláček bol bezmocný – 0:1. Domáci mali pomalší rozbeh do zápasu, no postupne sa dostali do tempa a pribludli aj gólové šance.

V niekoľkých sa ocitol kapitán Chovan, ale brankár Adorján podržal svoj tím. Domáci vyrovnali gólom „do šatne,“ keď 15 sekúnd pred prvou prestávkou Klhůfek tečoval Baránekovu strelu – 1:1.

Košičania mali v polovici druhej časti ideálnu možnosť ujať sa vedenia, ale v 63-sekundovej presilovke o dvoch hráčov neprekvapili defenzívu Miškovca.

Štadióny klubov Tipos extraligy Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Štadión Ondreja Nepelu.

Domáci sa v druhej časti viackrát dostali do sľubných pozícií, ich hre však chýbal moment prekvapenia. Hostia hrozili najmä z brejkov, ktoré však Košičania dokázali zmariť aj vďaka Sedláčekovi.

Tretia tretina sa začala nevyužitou presilovkou domácich, ale napriek tomu išli v 44. minúte do vedenia. Baránekovu strelu z ostrého uhla si obranca Vojtkó zrazil za brankára Adorjána – 2:1.

Košičanov gól upokojil, následne sa snažili čo najviac držať puk na hokejkách a nepúšťať súpera do svojho pásma. V 54. minúte nevyrovnal Revesz, krátko na to nepridal tretí gól domácich Belluš, čo mohlo Košičanov mrzieť dvojnásobne.

V 57. minúte zaváhal brankár Sedláček, ktorý neudržal puk pred Magosim a ten zblízka upravil na 2:2. V predĺžení si oba tímy dávali pozor na chyby a gólových príležitostí bolo minimum. O víťazovi rozhodli až samostatné nájazdy, v ktorých sa presadili Flick, Milý a Vrábeľ.

HC Košice – DVTK Jegesmedvék Miškovec 3:2 pp a sn (1:1, 0:0, 1:1 – 0:0, 1:0)
Góly: 3. Flick (Szirányi, Lövei), 44. Baránek (Chovan, Mráz), rozh. nájazd Vrábeľ – 20. Klhůfek (Baránek), 57. Magosi. Rozhodovali: Goga, Stano – Stanzel, Valo, vylúčení: 4:5, presilovky a oslabenia: 0:0, bez divákov.
HC Košice: Sedláček – Pavlin, Baránek, Nemčík, Růžička, Slovák, Deyl, Novota – Réway, Mráz, Chovan – Belluš, Frič, Klhůfek – Milý, Vrábeľ, Jokeľ – Krasničan, Havrila, Nagy
DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján – Wehrs, Szirányi, Vas, Vojtkó, Rauhauser, Láda, Ritó – Rokaly, Galanisz, Magosi – Csányi, Páterka, Jordan – Turburcz, Lövei, Flick – Szalma, Miskolczi, Revesz

Jan Šťastný, tréner HC Košice: „Vedeli sme, že nás nečaká nič jednoduché. Dostali sme sa do vedenia a verili sme, že zápas dotiahneme do víťazného konca. Po našej chybe súper vyrovnal a ten bod si zaslúžil. V nájazdoch nám brankár Sedláček vrátil dôležitý druhý bod. Tie dva body berieme s pokorou a rešpektom.“

Dave Allison, tréner DVTK Jegesmedvék Miškovec: „Bol to kvalitný zápas, v ktorom hrali oba tímy dôrazne a s jasným cieľom vyhrať. Mohli sme získať druhý bod v nájazdoch, v ktorých nám to však nešlo podľa predstáv. V nedávnom zápase v Poprade sme ukázali zlepšenie a aj dnes to bolo z našej strany dobré, ale nie výborné.“

Predĺženie pod Poľanou

Hokejisti HC 05 Banská Bystrica zvíťazili v nedeľu v predohrávanom stretnutí 24. kola Tipos extraligy na ľade Detvy 3:2 po predĺžení.

Hostia začali lepšie, už pár sekúnd po úvodnom buly nastrelil Ďatelinka žŕdku. „Barani“ mali potom aj ďalšie šance a v 8. minúte išli zaslúžene do vedenia, keď strelil Sukeľ svoj prvý gól v drese Banskej Bystrice. Domáci vyrovnali v presilovke, keď v 17. minúte dorazil Downing svoju vlastnú strelu.

Momentka zo zápasu Banská Bystrica - Detva. Foto: TASR, Jakub Julény
Banská Bystrica, Detva Momentka zo zápasu Banská Bystrica - Detva.

Detvanci išli do vedenia už po 58 sekundách druhého dejstva, keď strelu Rymshu od modrej čiary tečoval do siete Cox. Šance potom mali obe mužstvá, ale z gólu sa napokon tešili Bystričania, keď ich vyrovnanie na 2:2 zariadil v 34. minúte Kabáč. Tamášiho potom vychytal Petrík a tak nerozhodný stav platil aj po štyridsiatich minútach.

V tretej tretine mal najskôr šancu na rozhodnutie Lamper, na opačnej strane trafil žŕdku Klíma. Brankári si v napokon v treťom dejstve udržali čisté konto a zápas išiel do predĺženia. V ňom mal veľkú šancu Lamper, ale Petríka neprekonal, hostia potom hrali presilovku. Rozhodnutie však prišlo až po nej, „baranom“ v derby zabezpečil dva body Tamáši.

HC 07 Detva – HC‘05 Banská Bystrica 2:3 pp (1:1, 1:1, 0:0 – 0:1)
Góly: 17. Downing, 21. Cox (Rymsha) – 8. Sukeľ (Lamper, D'Aoust), 34. Kabáč (Breton, Sukeľ), 64. Tamáši (Ďatelinka). Rozhodovali: Müllner, Žák – Hercog, Gegáň, vylúčení: 6:7 na 2 min., navyše Winquist (B. Bystrica) 10+10 min. DKZ za nešportové správanie sa, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, bez divákov.

HC 07 Detva: Petrík – F. Fekiač, Korím, Rais, Rymsha, Gachulinec, Lalík, Bakala, D. Jendroľ – Ščurko, V. Fekiač, Ľupták – Charbonneau, Čacho, Cox – Downing, Valent, Sýkora – Halama, Klíma, Askarov

Banská Bystrica: Belányi – Drew, Ďatelinka, Crevier-Morin, Breton, Žiak, Demo, Petrinec, Ganz – Lamper, D'Aoust, Sukeľ – Faško-Rudáš, Winquist, Mistele – Vybíral, Tamáši, Kabáč – Melcher, Šimun, Výhonský

Trinásť gólov v Trenčíne

Hokejisti Trenčína zvíťazili v nedeľnej predohrávke 24. kola Tipos extraligy na domácom ľade nad Nitrou 8:5. Ani minútu nepotrebovali Nitrania na to, aby sa ujali vedenia. Slovák zaviedol puk do útočného pásma, našiel Lantošiho, ktorý prudkou strelou pod hornú žŕdku nedal Valentovi šancu.

V 5. minúte už bolo s domácimi ešte horšie. Okolo brániaceho hráča sa obtočil Žitný a vymietol vinkeľ bránky. Trenčania sa nechceli vzdať. Pritlačili a v 8. minúte sa im podarilo streliť kontaktný gól.

Trenčianska striedačka. Foto: TASR, Radovan Stoklasa
Trenčín, striedačka Trenčianska striedačka.

Individuálne zručnosti predviedol Okuliar a z ľavého kruhu vystrelil nad Cowleyho vyrážačku. Následne sa hralo zo strany na stranu. Viac šancí mali síce vojaci, no v závere úvodnej tretiny inkasovali po tretí raz. Vitaloš trafil presne k žŕdke.

Aktívny hokej pokračoval aj v druhej časti hry. V 27. minúte hrali Nitrania presilovú hru. Zechova strela sa od konštrukcie bránky odrazila do bránkoviska, odkiaľ ju pohotovo poslal do domácej siete Slovák. Následne došlo ku striedaniu gólmanov, keď Valenta nahradil LaCouvee.

Hostia s prehľadom držali trojgólové vedenie. V 35. minúte mala Dukla výhodu presilovej hry o dvoch hráčov a domácim stačili iba štyri sekundy na to, aby sa presadili. Od modrej čiary vystrelil Bezúch a puk zapadol za Cowleyho chrbát.

Trenčania ožili a v 38. minúte sa dotiahli na rozdiel jediného gólu. Prihrávku spoza brány adresoval Bezúch na Hecla, ktorý strelou pod hornú žŕdku nedal Cowleymu šancu.

V úvode záverečnej tretiny mal vyrovnanie na hokejke Ferenyi, ktorému stačilo puk poslať do opustenej bránky, no jeho slabú strelu na čiare zneškodnili obrancovia. O chvíľku na to sa už Trenčania radovali.

Po prihrávke spoza bránky našiel medzierku v postoji brankára Berisha a vyrovnal na 4:4. Vyrovnaný stav vydržal iba päť minút. V rýchlosti si Holešinský prebral puk a nikým neatakovaný prepálil LaCouveeho.

Vedenie „corgoňov“ netrvalo ani 10 sekúnd, keď spomedzi kruhov napriahol Rehuš a puk sa zatrepotal v sieti. Osem minút pred koncom riadneho hracieho času už Dukla viedla. Cez polovicu klziska sa predral Bezúch a strelou zblízka po ľade upravil na 6:5.

Záverečný direkt Nitranom dala spolupráca Okuliara s Berishom, kde druhý menovaný strelou z voleja nedal brankárovi žiadnu šancu. Domáci gólostroj však neskončil. O malú chvíľku na to prepálil od modrej čiary všetkých Ackered a uzavrel skóre na 8:5.

HK Dukla Trenčín – HK Nitra 8:5 (1:3, 2:1, 5:1)
Góly: 8. Okuliar (Berisha), 35. Bezúch (Bokroš, Paukovček), 38. Hecl (Paukovček, Bezúch), 43. Berisha (Kettunen, Okuliar), 48. Rehuš (Valach), 52. Bezúch (Paukovček), 55. Berisha (Okuliar), 56. Ackered (Sádecký) – 1. Lantoši (Slovák, Pupák), 5. Žitný (Holešinský), 19. Vitaloš, 27. Slovák (Zech), 48. Holešinský (Šiška, Minárik). Rozhodovali: Štefík, Snášel – Beniač, Šoltés, vylúčení: 2:4, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, bez divákov. Trenčín: Valent – Ilenčík, Ackered, Bokroš, Chatrnúch, Rajnoha, Zeleňák, Urban – Berisha, Kettunen, Okuliar – Bezúch, Paukovček, Hecl – Kukuča, Rehuš, Valach – Sádecký, Švec, Ferényi
Nitra: Cowley – Cardwell, Pupák, Bodák, Švarný, Zech, Vitáloš, Škvarek, Knižka – Hrnka, Slovák, Tvrdoň – Lantoši, Šťastný, Kollár – Žitný, Šiška, Holešinský – Pätoprstý, Minárik, Sýkora


Play off hokejovej extraligy 2020/2021

FINÁLE

Zvolen – Poprad 4:1 na zápasy

29. apríla Zvolen – Poprad 5:3 (1:2, 2:1, 2:0)

30. apríla Zvolen – Poprad 4:3 pp (1:2, 1:1, 1:0 – 1:0)

3. mája Poprad – Zvolen 1:2 po predĺžení (0:0, 1:1, 0:0 – 0:1)

4. mája Poprad – Zvolen 7:4 (0:1, 4:1, 3:2)

6. mája Zvolen – Poprad 3:2 (1:1, 1:0, 1:1)

SEMIFINÁLE

Zvolen – Slovan 4:1 na zápasy

Zvolen – Slovan 3:2 pp a sn (1:0, 0:1, 1:1 – 0:0, 1:0)

Zvolen – Slovan 2:3 pp (0:0, 2:0, 0:2 – 0:1)

Slovan – Zvolen 2:5 (1:1, 1:2, 0:2)

Slovan – Zvolen 2:4 (1:1, 0:1, 1:2)

Zvolen – Slovan 2:1 pp (0:0, 1:1, 0:0 – 1:0)

Poprad – Michalovce 4:2 na zápasy

Michalovce – Poprad 3:1 (0:0, 0:1, 3:0)

Michalovce – Poprad 3:2 sn (1:1, 1:0, 0:1 – 0:0, 1:0)

Poprad – Michalovce 2:1 (2:1, 0:0, 0:0)

Poprad – Michalovce 5:2 (1:1, 1:1, 3:0)

Michalovce – Poprad 2:3 pp (1:0, 0:2, 1:0 – 0:1)

Poprad – Michalovce 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)

ŠTVRŤFINÁLE

Slovan – Nitra 4:1 na zápasy

HC Slovan Bratislava – HK Nitra 5:0 (2:0, 2:0, 1:0)

HC Slovan Bratislava – HK Nitra 4:1 (0:1, 2:0, 2:0)

HK Nitra – HC Slovan Bratislava 2:3 (0:0, 1:2, 1:1)

HK Nitra – HC Slovan Bratislava 8:2 (2:2, 0:0, 6:0)

HC Slovan Bratislava – HK Nitra 5:1 (1:0, 2:0, 2:1)

Poprad – Detva 4:0 na zápasy

HK Poprad – HC 07 Detva 6:3 (2:0, 2:3, 2:0)

HK Poprad – HC 07 Detva 4:3 (1:1, 3:2, 0:0)

HC 07 Detva – HK Poprad 1:2 (0:2, 1:0, 0:0)

HC 07 Detva – HK Poprad 1:3 (1:3, 0:0, 0:0)

Zvolen – Nové Zámky 4:0 na zápasy

HKM Zvolen – HC Nové Zámky 3:2 (1:1, 2:0, 0:1)

HKM Zvolen – HC Mikron Nové Zámky 4:1 (1:0, 0:1, 3:0)

HC Mikron Nové Zámky – HKM Zvolen 2:4 (0:1, 1:3, 1:0)

HC Mikron Nové Zámky – HKM Zvolen 3:6 (0:1, 3:4, 0:1)

Michalovce – Trenčín 4:2 na zápasy

HK Dukla Trenčín – HK Dukla Ingema Michalovce 1:2 pp (0:0, 1:0, 0:1 – 0:1)

HK Dukla Ingema Michalovce – HK Dukla Trenčín 1:3 (1:1, 0:1, 0:1)

HK Dukla Ingema Michalovce – HK Dukla Trenčín 5:4 (0:4, 4:0, 1:0)

HK Dukla Ingema Michalovce – HK Dukla Trenčín 2:4 (1:1, 1:2, 0:1)

HK Dukla Trenčín – HK Dukla Ingema Michalovce 1:2 (0:1, 1:0, 0:1)

HK Dukla Trenčín – HK Dukla Ingema Michalovce 4:5 (1:2, 2:1, 1:2)

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #MHk 32 Liptovský Mikuláš #Tipos extraliga