Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Slovane potvrdili koronavírus u dvoch mladíkov. A-tím už trénuje

Viac ako 50 hráčov, členov realizačného tímu a zamestnancov klubu HC Slovan Bratislava má za sebou testovanie na ochorenie COVID-19 s negatívnym výsledkom, ale nie všetky osoby boli v tomto smere negatívne.

26.08.2020 15:06
Štadión Ondreja Nepelu Foto: ,
Štadión Ondreja Nepelu.
debata

Medzi hokejistami klub urobil spolu 39 testov a u dvoch z nich vyšiel výsledok pozitívny.

"Mužstvo dnes absolvovalo po päťdňovej prestávke ďalšiu tréningovú jednotku pod vedením trénerského tímu Stantien – Jendek – Škrabelj.

Na ľade sa po prvý raz objavili aj kanadskí hráči Brendan O'Donnell a Brendan Ranford, ktorí ukončili povinnú karanténu po príchode na Slovensko a včera mali zároveň ďalší negatívny test na COVID-19.

Z týchto hráčov vyberú v závere týždňa tréneri zostavu, ktorá by sa mala v dňoch 1. – 3. septembra predstaviť na Tatranskom pohári v Poprade," uviedol Slovan na svojom webe.

Ako ďalej informovalo vedenie Slovana, pozitívny test na koronavírus mali dvaja hráči z reprezentačnej dvadsiatky, ktorá v závere júla absolvovala tri prípravné súboje v Brne proti domácim rovesníkom a v oboch výberoch sa po akcii potvrdilo hneď niekoľko pozitívnych osôb s koronavírusom.

Štadióny klubov Tipos extraligy Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Štadión Ondreja Nepelu.

„Obaja zostávajú v karanténe a v najbližšom čase absolvujú podpornú diagnostiku vo forme protilátkových testov na detekciu špeciálnych protilátok,“ uviedli „belasí“ na hcslovan.sk.

Hokejový Slovan sa dostal do preventívnej karantény po minulotýždňovom pozitívnom teste u jedného z hráčov, ktorý sa s klubom pripravoval na nový súťažný ročník.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava