Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Zelená od lekárov. Chára dostal po teste na koronavírus povolenie na návrat

Zdeno Chára by sa mal vrátiť do tréningového procesu hokejistov Bostonu Bruins už v utorok. Informoval o tom Steve Conroy z denníka Boston Herald.

28.07.2020 18:41
Zdeno Chára, Connor Clifton Foto: ,
Zdeno Chára naháňa na tréningovom kempe Bostonu Connora Cliftona.
debata

Slovenský obranca vynechal úvodný tréning po príchode do Toronta, kde sa rozbehne play off NHL. Slovenský kapitán „medveďov“ nemohol ísť v pondelok na ľad, pretože tím nedostal jeho nedeľňajšie výsledky testu na koronavírus.

Conroy však v utorok popoludní slovenského času informoval, že štyridsaťtriročný Chára už mal dostať oficiálne potvrdenie, že sa môže opäť pripojiť k spoluhráčom.

„Plán je, že pôjde na ľad. Očakávam, že tam bude,“ citoval portál masslive.com trénera Brucea Cassidyho, ktorý sa prihovoril médiám v utorok dopoludnia miestneho času prostredníctvom videokonferencie.

Sedem najväčších prestupov Ottawy Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Dion Phaneuf (vpravo) - na fotografii so Zdenom...

Hokejisti a členovia realizačných tímov 24 klubov, ktorých sa týka reštart NHL, odleteli v nedeľu do Toronta a Edmontonu, kde vyvrcholí sezóna. V tzv. hub cities sú izolovaní od zvyšku sveta a každý deň absolvujú testy na COVID-19.

Šestnásť tímov (osem v každej konferencii) čaká od soboty 1. augusta predkolo play off, v ktorom budú bojovať o účasť v 1. kole vyraďovačky, najlepších osem tímov po základnej časti zatiaľ bude hrať v dvoch skupinách o čo najlepšie nasadenie v play off.

debata chyba
Viac na túto tému: #Zdeno Chára #Boston Bruins