Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zlákali ho vysoké ambície. Lušňák zamieril k ďalšiemu tipsportligistovi

Po predchádzajúcej sezóne v tipsportligovom tíme HK Nitra mieri útočník Patrik Lušňák do konkurenčného družstva HK Poprad.

22.07.2020 15:29
Patrik Lušňák Foto: ,
Patrik Lušňák ešte v drese Nitry.
debata

Informuje o tom oficiálny web „kamzíkov“. V najvyššej slovenskej súťaži síce 31-ročný rodák z Piešťan vystriedal už viacero klubov, za Poprad ešte nehral.

"Poznám trénera Petra Mikulu, ktorý ma oslovil a ja som si povedal, že idem do toho. S klubom som sa dohodol už len na podmienkach,” povedal Lušňák pre web HK Poprad.

Účastníka MS v rokoch 2015 a 2016 zlákali pod Tatry vysoké ambície.

"Poprad patrí posledné roky medzi najlepšie mužstvá, potvrdil to aj v uplynulej sezóne, keď pred play off vyhrával jeden zápas za druhým. Verím, že to tak bude pokračovať.

Proti Popradu sa mi hralo ťažko, pretože mal vždy útočníkov, ktorí hrali dopredu a ťažko sa ich bránilo. Na domácom ihrisku to bolo vždy ťažké,” prezradil Lušňák.

V popradskej kabíne pozná viacero hráčov.

"Počas prípravy som bol niekoľkokrát na ľade s Mirom Preisingerom a vo Zvolene som hrával s Lukášom Handlovským. Myslím si však, že poznám viacerých chalanov,” pokračoval s dôvetkom, že na nový ročník sa cíti byť pripravený.

Top 10 najproduktívnejších hráčov extraligy Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Allan McPherson (Zvolen), 51 zápasov, 59...

"Chcem pomáhať víťaziť, vrátiť sa k svojej hre a dávať body a góly,” dodal.

Patrik Lušňák hral na Slovensku v najvyššej súťaži okrem rodných Piešťan aj za Skalicu, Zvolen, Košice a Nitru, v Slovane Bratislava odohral dve sezóny v KHL.

V Česku pôsobil v Chomutove, Brne aj Třinci, v Bielorusku v tíme Junosť Minsk.

debata chyba
Viac na túto tému: #HK Poprad #Patrik Lušňák