Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Liptákom sa topil ľad, zápas im skontumovali

Zápas 28. kola hokejovej Tipsport ligy medzi tímami MHk 32 Liptovský Mikuláš a HC Košice sa neuskutoční v náhradnom termíne.

19.12.2019 11:38
Liptovský Mikuláš, zimný štadión Foto:
Zrekonštruovaný zimný štadión v Liptovskom Mikuláši.
debata

Ligová rada slovenskej najvyššej súťaže rozhodla, že sa Liptáci previnili voči súťažnému poriadku SZĽH, a preto riadiaci orgán ligy vyhlásil kontumáciu zápasu číslo 193 zo dňa 3. decembra 2019 s výsledkom 0:5 a priznaním troch bodov v prospech družstva z východu republiky.

Naopak, hráči Liptovského Mikuláša neobdržia žiaden bod a budú mať zo spomenutého duelu pasívne skóre 0:5. Informáciu priniesol košický klub prostredníctvom oficiálnej facebookovej stránky.

Uvedený duel sa neuskutočnil z dôvodu pokazeného chladenia na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši. Pôvodne sa uvažovalo o odohraní zápasu v náhradnom termíne, ale napokon k tomuto variantu nedošlo.

Košičania sa vďaka víťazstvu „za zeleným stolom“ priblížili k vedúcemu Slovanu na rozdiel jediného bodu. V 29 stretnutiach nazbierali 62 bodov so skóre 91:55. Liptáci naopak zostávajú na poslednej trinástej priečke tabuľky so ziskom 22 bodov v 28 súbojoch a nepriaznivým skóre 43:107.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Košice #MHk 32 Liptovský Mikuláš