Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Liptákom sa topil ľad, zápas im skontumovali

Zápas 28. kola hokejovej Tipsport ligy medzi tímami MHk 32 Liptovský Mikuláš a HC Košice sa neuskutoční v náhradnom termíne.

19.12.2019 11:38
Liptovský Mikuláš, zimný štadión Foto:
Zrekonštruovaný zimný štadión v Liptovskom Mikuláši.
debata

Ligová rada slovenskej najvyššej súťaže rozhodla, že sa Liptáci previnili voči súťažnému poriadku SZĽH, a preto riadiaci orgán ligy vyhlásil kontumáciu zápasu číslo 193 zo dňa 3. decembra 2019 s výsledkom 0:5 a priznaním troch bodov v prospech družstva z východu republiky.

Naopak, hráči Liptovského Mikuláša neobdržia žiaden bod a budú mať zo spomenutého duelu pasívne skóre 0:5. Informáciu priniesol košický klub prostredníctvom oficiálnej facebookovej stránky.

Uvedený duel sa neuskutočnil z dôvodu pokazeného chladenia na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši. Pôvodne sa uvažovalo o odohraní zápasu v náhradnom termíne, ale napokon k tomuto variantu nedošlo.

Košičania sa vďaka víťazstvu „za zeleným stolom“ priblížili k vedúcemu Slovanu na rozdiel jediného bodu. V 29 stretnutiach nazbierali 62 bodov so skóre 91:55. Liptáci naopak zostávajú na poslednej trinástej priečke tabuľky so ziskom 22 bodov v 28 súbojoch a nepriaznivým skóre 43:107.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Košice #MHk 32 Liptovský Mikuláš