Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Slovan o čosi bližšie k Tipsport lige. Kluby súhlasili s jednou podmienkou

Hokejový klub Slovan Bratislava je opäť o čosi bližšie k účasti v nasledujúcom ročníku najvyššej slovenskej súťaže.

30.07.2019 17:35 , aktualizované: 17:51
Slovan Bratislava hokej Foto: ,
Hokejisti tímu HC Slovan Bratislava.
debata (2)

Vedenie Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) sa v utorok stretlo so zástupcami všetkých tipsportligových klubov, ktoré sa zhodli na tom, že budú súhlasiť s pridelením licencie bratislavskému klubu pre sezónu 2019/2020. Podmienkou však zostáva, že do 1. augusta 2019 sa „belasí“ musia dohodnúť so všetkými hráčmi a členmi realizačného tímu na vyrovnaní záväzkov.

Vedenie klubu HC Slovan Bratislava v rámci Športovej rady spoločnosti Pro-hokej oznámilo súčasný stav podlžností a záväzkov. Zo 67 hráčov a členov realizačného tímu je klub dohodnutý so 63 osobami, so zvyšnými štyrmi naďalej prebiehajú rokovania.

Ak chce osemnásobný slovenský šampión hrať Tipsport ligu v nasledujúcom ročníku, musí tieto problémy vyriešiť do štvrtka 1. augusta 2019, kedy sa uskutoční zasadnutie Výkonného výboru SZĽH. Ambície hrať najvyššiu súťaž predostrel Slovan už minulý týždeň, keď podpísal 21 hráčov a odštartoval prípravu na ľade.

Na spomenutom stretnutí sa jednoznačne odsúhlasil aj vznik Ligovej rady SZĽH, ktorá sa stane riadiacim orgánom najvyššej slovenskej súťaže. Informácie priniesol oficiálny web SZĽH.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Tipsport Liga