Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tlak v bránke rivala zvládol. Nová posila Slovana chytá v opačnom garde

Hokejový Slovan posilnil český brankár Vladislav Habal. Odchovanec Karlových Varov mieri do tímu belasých po troch ročníkoch v HC Košice, kontrakt znie na jeden rok do 30. apríla 2020.

30.07.2019 10:27
Vladislav Habal Foto: ,
Zákrok Vladislava Habala ešte v drese Košíc.
debata

Informáciu priniesla stránka klubu.

Ten tiež informoval, že pracuje na získaní druhého gólmana, s ktorým by Habal tvoril vyrovnanú a kvalitnú dvojicu pre nový ročník.

„Na východe Slovenska sa prezentoval spoľahlivými výkonmi, o čom svedčia aj jeho vysoké percentá úspešnosti zákrokov, v ktorých sa vždy dostal nad hranicu 92 %,“ píše sa na hcslovan.com.

K novej posile sa pre spomínaný zdroj vyjadril aj tréner Roman Stantien: "Brankár Habal pôsobil posledné tri roky v kvalitnom tíme Košíc, kde odchytal priemerne viac ako 40 zápasov za sezónu. Dokázal sa vysporiadať s tlakom náročného prostredia a mal výborné osobné štatistiky. Jeho výhodou tiež je, že chytá v opačnom garde ako väčšina brankárov. Poznám ho ako pracovitého chalana, ktorý sa na pôsobenie v Slovane veľmi teší a verím, že bude mať dobrú sezónu.”

Člen predstavenstva hokejového Slovana Juraj Široký mladší minulý týždeň uviedol, že klub splnil takmer všetky podmienky na udelenie licencie k účasti v Tipsport Lige 2019/2020, vrátane finančného a materiálno-technického zabezpečenia.

TV Pravda: Nový tréner Slovana Roman Stantien o svojich prvých krokoch vo funkcii (vysielané 4. 6. 2019)

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #HC Košice #Vladislav Habal