Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

ANKETA: Do dvoch rokov titul. Poskladá Slovan úspešný tím?

Hoci hokejový Slovan stále nemá podpísaného jediného hráča, vedenie bratislavského klubu je presvedčené, že v novej sezóne slovenskej extraligy bude hrať mužstvo dôstojnú úlohu. Ambície v dvojročnom horizonte? Majstrovský titul.

02.07.2019 10:12
Slovan Bratislava, fanúšikovia, Foto: ,
Fanúšikovia hokejového Slovana Bratislava.
debata (5)

„Chceme nadviazať na úspechy Slovana, ktoré dosiahol v extralige pred odchodom do KHL. O dva roky budeme oslavovať storočnicu, verím, že sa nám do toho obdobia podarí získať majstrovský titul,“ želá si nový generálny manažér klubu Juraj Bakoš.

Na toho čaká náročná výzva. Spolu s trénerom Romanom Stantienom chcú poskladať tím, ktorý bude hrať v novej sezóne extraligy (ak do nej vôbec Slovan vstúpi) dôstojnú úlohu.

„S niekoľkými hráčmi už rokujeme. Zatiaľ sme s nimi dohodnutí len ústne. Chceme poskladať mužstvo z bývalých hráčov Slovana, zo slovenských hokejistov a nejakých legionárov," dodáva Bakoš.

Prvé mená by mal oznámiť Slovan v polovici júla. Zatiaľ sa vás pýtame, či si myslíte, že Bratislavčania dokážu za krátky čas poskladať mužstvo, ktoré bude na slovenskej extraligovej scéne konkurencieschopné.

Odpovedať môžete v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Roman Stantien #Tipsport Liga #Juraj Široký ml.