Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lintner koriguje správu o Winter Classic: Zostáva ešte dotiahnuť niekoľko dohôd

Šéf najvyššej slovenskej hokejovej súťaže Richard Lintner pred pár dňami označil banskobystrický štadión Štiavničky ako dejisko skôr avizovaného zápasu pod holým nebom tzv. Winter Classic, no v pondelok svoje slová skorigoval.

15.10.2018 13:32
Richard Lintner Foto: ,
Richard Lintner.
debata

“V súčasnosti sme v štádiu, kedy sme vyhodnotili za optimálne miesto pre zorganizovanie historicky prvého Winter Classic na Slovensku práve štadión Štiavničky v Banskej Bystrici. Musím však upresniť, že aby sa tak stalo, zostáva ešte dotiahnuť niekoľko dohôd, ktoré až následne definitívne otvoria dvere tomuto veľmi dlho očakávanému podujatiu na spomenutom mieste," priniesol vyjadrenie Lintner oficiálny facebook najvyššej slovenskej hokejovej súťaže.

„Náš programový a organizačný tím je na sto percent pripravený zabezpečiť originálny a nezabudnuteľný športový zážitok hokejovým fanúšikom na Slovensku. Osobne si želám, aby sme definitívnu podobu podujatia predstavili verejnosti už onedlho priamo z Banskej Bystrice ako hostiteľského mesta,“ dodal.

Okrem jedného ligového stretnutia sa na futbalovom štadióne uskutoční aj exhibičný Zápas hviezd. Na avizovaný termín Winter Classic majú hokejisti Banskej Bystrice naplánovaný na piatok domáci duel proti Nitre (1. 2. 2019) a o dva dni neskôr by mali hrať v Žiline. "Bude to veľká sláva. Najväčšia akcia, akú sme kedy organizovali,” vyhlásil sebavedomo Lintner.

debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Lintner #winter classic