Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Brankár Detvy: Majiteľ pije, neplatí a bije hráčov. V Kanade by už sedel

Kanadský brankár Matt Hackett, ktorý v minulej sezóne pôsobil v Detve, sa rozhovoril. O pomeroch v klube z Podpoľania, ale aj o jeho majiteľovi Róbertovi Ľuptákovi. Na sociálnej sieti ventiloval znechutenie takto:

13.09.2018 09:04
HOKEJ-TL: Nitra - Detva Foto: ,
Hokejisti HC 07 Orin Detva.
debata (18)

„Minulú sezónu som hral na Slovensku za tím Detva. Tento klub mi nedal výplatu za posledné dva mesiace a každý mesiac som sa musel s majiteľom hádať, aby som dostal svoje peniaze. Nikdy mi neprišla správna výplata! Majiteľ bol alkoholik, ktorý sa k celému tímu správal ako k odpadu, niekoľkokrát hráčov udrel. V Kanade by za to išiel do väzenia. Na Slovensku nie,“ napísal 28-ročný gólman.

Rodák z Londonu je teraz bez zmluvy a sťažuje sa, že kluby majú z neho obavy. Aj za to vraj môže šéf Detvy.

„Dostával som telefonáty z iných klubov a každý jeden z nich mi povedal, že má obavy o môj charakter a o to, aký som typ človeka. Začal som sa teda vypytovať a zistil som, že majiteľ Detvy o mne rozprával zlé veci klubom po celom Slovensku. Neviem, ako vy, ale pokiaľ nedostanete zaplatené a váš šéf sa správa k ľudom ako k odpadu, myslím, že by ste tiež nechceli ostať v takejto situácii. Teraz mi majiteľ telefonuje a hovorí, ako veľmi chce, aby som sa vrátil! Asi som bol fakt hrozný človek,“ dodal Hackett.

Na slová kanadského gólmana už zareagoval aj klub.

„Za služby, ktoré brankár Hackett pre náš klub odviedol, dostal zaplatené všetko, na čom sme sa dohodli. Po ukončení zmluvy boli všetky záväzky voči nemu vyrovnané a počas jeho pôsobenia v tíme dostal dokonca prémie aj nad rámec zmluvne dohodnutých podmienok! Nerozumiem, prečo sa teraz tak hanlivo vyjadruje na adresu nášho klubu, keď v uplynulých dňoch sám viackrát kontaktoval niektorých hráčov, alebo prostredníctvom svojho agenta priamo vedenie klubu s tým, že sa chce do Detvy vrátiť!“ odkázal majiteľ družstvá Ľupták.

18 debata chyba
Viac na túto tému: #HC 07 Detva #Róbert Ľupták #Matt Hackett