Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nováčik spraví všetko pre udržanie Tipsport Ligy. Detva angažovala Tureka

Hokejistov HC '07 Orin Detva povedie v závere sezóny český tréner Josef Turek. Doterajší hlavný tréner Pavel Igríni sa posunie do pozície asistenta. Klub o novom trénerovi informoval na oficiálnej stránke.

14.02.2018 14:24
Josef Turek Foto: ,
Josef Turek.
debata

Turek sa do Tipsport Ligy vrátil po viac ako roku. Sezónu 2016/2017 začal ako kormidelník Zvolena, ktorý viedol od leta 2014. Počas minulej sezóny sa presunul do Trenčína, v najvyššej slovenskej súťaži už viedol aj mužstvo Skalice. Hlavnou úlohou nového trénera bude pripraviť detvianske mužstvo na baráž, ktorej sa s veľkou pravdepodobnosťou nevyhne.

„Nechceme nič nechať na náhodu a urobíme všetko, aby sme Tipsport Ligu v Detve udržali,“ uviedol majiteľ klubu Róbert Ľupták pre klubovú stránku.

Igríni po 41. kole prebral taktovku od Ivana Dorniča, ktorému tiež pomáhal ako asistent. „Veríme, že sa nový tréner pod Poľanou čo najskôr udomácni a podarí sa mu nadviazať na výborné výsledky Pavla Igríniho. Čaká nás náročná časť súťaže a práve v týchto chvíľach padnú vhod jeho trénerské skúsenosti,“ uvádza sa na oficiálnom webe detvianskeho klubu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Josef Turek #HC 07 Orin Detva