Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Košice dočasne povedie dvojica Šimurda - Bartoš. Na stole majú viacero kandidátov

Trénerská dvojica Marcel Šimurda - Peter Bartoš, ktorá povedie hokejový tím HC Košice, je dočasné riešenie, vedenie klubu ju chce doplniť trénerom, ktorého bude vyberať zo 6-7 kandidátov.

03.01.2018 13:31
Peter Bartoš Foto: ,
Peter Bartoš.
debata

„V utorok na mimoriadnej správnej rade sme sa rozhodli, že ukončíme trénerskú spoluprácu s dvojicou Milan Jančuška, Jerguš Bača. Hlavným dôvodom sú neuspokojivé výkony a prejav nášho mužstva, ako aj jeho postavenie v tabuľke. Tie jednoznačne nezodpovedajú ambíciám klubu ani schopnostiam hráčov,“ povedal prezident klubu Július Lang na stredajšej mimoriadnej tlačovej konferencii účastníka Tipsport ligy a dodal:

„Novú trénerskú dvojicu, ktorá povedie tím, tvoria Marcel Šimurda ako hlavný tréner a Peter Bartoš v úlohe asistenta Musím zdôrazniť, že je to dočasné riešenie. Vedenie aktívne pracuje na tom, aby sme túto dvojicu doplnili ďalším trénerom, a to v čo najbližšom čase.“

Podľa manažmentu klubu ešte nie sú rozbehnuté rokovania s kandidátom na nového trénera, zatiaľ urobili medzikrok, keď siahli do interných zdrojov. Mená už majú na stole – je ich 6–7. Úlohou nového kouča bude čo najviac „vytiahnuť“ maxiumum z kádra. V klube uvažujú aj o možných posilách a zmeny v kádri nevylučujú.

debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Bartoš #HC Košice #Marcel Šimurda