Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Osudných päť prehier za sebou. Žilinu by mal po Škorvánkovi prevziať Čech

Vedenie tipsportligového hokejového klubu MsHK DOXXbet Žilina odvolalo z funkcie trénera Stanislava Škorvánka po tom, ako mužstvo prehralo päť zápasov v rade v najvyššej slovenskej súťaži.

29.11.2017 12:37
Žilina, hokej Foto: ,
Hokejisti Žiliny.
debata

„Po vzájomnej dohode sme ukončili spoluprácu s trénerom Škorvánkom. V utorok sme mali zasadnutie klubového predstavenstva a tam sa po dlhej debate rozhodlo o výmene trénera. Rád by som sa v mene klubu poďakoval trénerovi Škorvánkovi za odvedené služby v našom klube a zaželal mu veľa šťastia v jeho ďalšom hokejovom živote,“ povedal pre Šport24 generálny manažér MsHK DOXXbet Žilina Milan Čanky.

„Bolo to ťažké rozhodnutie, no výsledky mužstva nezodpovedajú jeho skladbe. Rovnako sme chceli priniesť aj impulz do kabíny, aby sa tím naštartoval. Predstavenstvo sa rozhodlo týmto krokom riešiť momentálnu situáciu," dodal Čanky.

Klub má oznámiť meno nového trénera vo štvrtok, mužstvo by mal prevziať tréner z Česka. Žiline patrí v tabuľke Tisport ligy priebežná siedma priečka so ziskom 31 bodov po 25 vystúpeniach.

debata chyba
Viac na túto tému: #MsHK DOXXbet Žilina #Tipsport Liga #Stanislav Škorvánek