Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vyskoč má po zrážke s Nagyom otras mozgu. Ľupták sa hnevá

Obranca HC 07 Detva Martin Vyskoč utrpel ťažký otras mozgu v nedeľňajšom domácom stretnutí 10. kola najvyššej slovenskej hokejovej súťaže proti HC Košice (2:3).

09.10.2017 13:52 , aktualizované: 18:22
debata

Zostrih zápasu (Nagyov zákrok v 26. sekunde)

Kapitán „oceliarov“ Ladislav Nagy v siedmej minúte zápasu zrazil Vyskoča na modrej čiare, vkorčuľoval do útočnej tretiny a napokon i skóroval. Hráči Detvy síce protestovali, ale arbiter gól uznal za regulárny.

Dvadsaťdvaročný obranca zostal nehybne ležať na ľadovej ploche, podľa oficiálnej webovej stránky nováčika Tipsport ligy bol v bezvedomí. Rodáka z Bratislavy sa rýchlo ujali lekári a zafixovaného ho odniesli na nosidlách a následne transportovali do nemocnice.

„Martin leží v nemocnici a všetci dúfame, že bude v poriadku! Mňa zaráža, čo všetko si môže dovoliť jeden hráč Košíc a každý mu to toleruje. Toto nebol jediný zákrok, ktorý mal byť potrestaný a dovolím si tvrdiť, že keby náš kapitán atakoval po odpískaní úderom do tváre niektorého z hráčov súpera, tak by nielenže nedohral zápas, ale možno ani sezónu,“ soptil majiteľ a prezident detvianskeho klubu Róbert Ľupták.

"Nám sa hrá veľmi ťažko, keď bojujeme celý zápas, ale stojí proti nám viac ako len päťka súperových hráčov,“ poznamenal funkcionár pre stránku Detvy. Mužstvo spod Poľany je v ligovej tabuľke na poslednom 10. mieste so ziskom jediného bodu.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Košice #Ladislav Nagy #HC 07 Orin Detva #Martin Vyskoč