Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Koniec s komentovaním. Pardavý sa vracia od mikrofónu na striedačku

Hokejová Dukla Trenčín predstavila v stredu nového asistenta trénera. Petrovi Oremusovi bude na lavičke budúcu sezónu pomáhať Ján Pardavý.

31.05.2017 16:06
Ján Pardavý Foto: ,
Ján Pardavý už pôsobil na striedačke Dukly Trenčín.
debata

Štyridsaťpäťročný bývalý reprezentant už túto rolu zastával počas minuloročnej baráže. "Nebolo to jednoduché rozhodovanie, pred majstrovstvami sveta som absolvoval jeden míting s vedením klubu a novým trénerom, potom som na tri týždne odišiel komentovať pre televíziu do Kolína. Musel som sa rozhodnúť, či zostanem v Dubnici, v televízii, alebo zoberiem Trenčín. Popri práci v Dukle by som sa už totiž nemohol počas sezóny venovať komentovaniu. Nakoniec to dopadlo tak, že som podpísal v Trenčíne a som rád,“ vyjadril sa pre klubový web Ján Pardavý.

Strieborný medailista z MS 2000 v Petrohrade a stále aktuálny držiteľ gólových a bodových rekordov Dukly sa na ďalšie pôsobenie v tíme spod hradu Matúša Čáka teší.

"Pevne verím, že sa pohneme dopredu a že sa už nezopakuje to, čo bolo v minulej sezóne. Na jej konci som vypomáhal Julovi Pénzešovi, ani ja by som už takýto záver sezóny nechcel zažiť. Verím, že v spolupráci s hlavným trénerom, kondičným trénerom, trénerom brankárov, realizačným tímom a vedením klubu sa nám podarí dať dohromady tím, ktorý bude chcieť vyhrávať. Dúfam, že opäť zaplníme hľadisko, aby sa v Trenčíne chodilo na hokej s radosťou,“ uzavrel Pardavý.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dukla Trenčín #Ján Pardavý