Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trenčín ulovil známeho trénera. Duklu povedie Peter Oremus

Trénerom hokejovej Dukly Trenčín bude v nasledujúcej sezóne Peter Oremus, pozíciu generálneho manažéra bude zastávať Július Pénzeš. Informuje o tom oficiálny web "vojakov". Kondičným trénerom klubu sa stal Branislav Lobotka.

09.05.2017 15:18
Peter Oremus Foto:
Peter Oremus.
debata

Práve Pénzeš, ktorý na poste hlavného kouča Dukly dokončil sezónu 2016/2017, si vybral Oremusa na pozíciu trénera. „Z môjho pohľadu to bolo prirodzené, posunúť sa na toto miesto a na lavičke dať príležitosť mladším kolegom, ktorí chcú trénovať v Dukle a trochu to oživiť. Káder treba kompletne prekopať, začať od začiatku. Minulá sezóna musí byť pre nás výstrahou. Musíme zamedziť tomu, aby sme sa dostali do takej situácie. Klesli sme hlboko,“ povedal Július Pénzeš.

Dukla Trenčín sa v uplynulom ročníku nedostala do play-off a úspešne bojovala v play-out o zotrvanie v najvyššej súťaži.

Peter Oremus naposledy pracoval v Skalici, v minulosti pôsobil aj v Nitre, Vítkoviciach, Košiciach, Karlových Varoch či pri slovenskej reprezentácii.

„Z trénerského pohľadu prišla naozaj veľmi zaujímavá ponuka od trenčianskych funkcionárov, Trenčín je z pohľadu histórie na Slovensku veľkým pojmom, mňa to teda veľmi potešilo a veľmi rád som túto ponuku prijal. Skladáme tím, máme vytypovaných hráčov, ktorí sú dobrí korčuliari. Ja som typ trénera, ktorý dáva príležitosť štyrom päťkám. Všetky štyri chcem vyťažovať čo najviac. Po sezóne si musíme povedať, že naša práca mala zmysel,“ uviedol Peter Oremus.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dukla Trenčín #Peter Oremus