Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šéf Detvy po zápase hrubo urážal Trenčanov. Ty šašo, vrieskal na Hossu

Silné emócie neprinášajú iba zápasy play off, ale aj tie o udržanie sa v najvyššej hokejovej súťaži. V stretnutí play out medzi Detvou a Duklou Trenčín (4:3 po predĺžení) vzplanuli vášne až po záverečnom klaksóne.

22.03.2017 18:26
Róbert Ľupták Foto: ,
Róbert Ľupták.
debata (11)

V čase, keď už boli hostia na odchode z kabíny, ich pri dverách čakal šéf detvianskeho klubu a člen VV SZĽH Róbert Ľupták. Namiesto slušného vyprevadenia však na svojho súpera slovne útočil. A nezabudol ani na najväčšiu hviezdu Dukly Marcela Hossu.

„Ty šašo! Kde chcete hrať? S poj***nou Detvou prehráte! To je hanba hokeja. Hanba. Hossa, čo? Ja to tu robím so srdcom a vy kradnete zo zväzu, zovšade,“ povedal podľa videozáznamu, ktorý uverejnil portál čas.sk, Ľupták.

Nový Čas dal v stredu priestor aj prezidentovi víťaza 1. ligy, aby svoje nemiestne správanie vysvetlil. "Nikomu som neublížil, len som si povedal svoj názor. Aj keď ma to s odstupom času mrzí, lebo som nemusel reagovať až tak. Vždy som však tvrdil, že emócie k športu patria. Nemám rád, keď sa niekto vyvyšuje. A keď, tak nech ukáže kvality na ľade. Ospravedlnil som sa aj šéfovi Dukly pánovi Ružičkovi, no stále tvrdím, že svoj názor vysloviť môžem a to mi nikto nezakáže,“ povedal.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Dukla Trenčín