Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nepatríme na posledné miesto, burcuje Trenčan Bagin

Pred týždňom sa nachádzali v neutešenej situácii. Ťahali sériu ôsmich prehier, ktoré ich zosunuli na poslednú priečku. So sedembodovým odstupom.

09.01.2017 18:44
Emil Bagin Foto:
Emil Bagin.
debata

Po zmene na trénerských postoch (na lavičku sa posadila trojica Kobezda, Pénzeš, Čacho) prišli dve dôležité víťazstvá. Tie, pochopiteľne, výrazne vylepšili atmosféru v hokejovom Trenčíne. Dukla najprv v piatok zdolala svojho najbližšieho suseda v tabuľke Nové Zámky 3:0 a o dva dni si poradila doma aj s Martinom 2:1. Ziskom šiestich bodov sa tak priblížila nováčikovi z Nových Zámkov už len na rozdiel jediného.

„Nálada je už o čosi lepšia. Všetci však vieme, že máme pred sebou ešte náročnú cestu. Čaká nás ešte sedemnásť zápasov a musíme ich zvládnuť k spokojnosti nás hráčov, funkcionárov i fanúšikov,“ cituje Emila Bagina hokejportal.eu.

Dvadsaťtriročný obranca sa začiatkom januára vrátil do Trenčína po troch rokoch. Prvý zápas s ním v zostave ešte Dukla prehrala v Liptovskom Mikuláši vysoko 3:8. Ďalšie dva však zvládla stopercentne. V nedeľu prispel Bagin k víťazstvu dôležitým vyrovnávajúcim gólom v presilovej hre.

„Mal som z neho veľkú radosť. Opäť to bolo otvorené. Som rád, že som späť v Trenčíne. Dukla je Dukla. Som pripravený pomôcť klubu do play off. Rozhodne nepatríme na poslednú priečku. V Poprade som nebol spokojný s priestorom na ľade. Sem som prišiel, aby som hral viac,“ dodal odchovanec dubnického hokeja.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dukla Trenčín #Emil Bagin