Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hossa, Kopecký, Huna. Zahrajú si ešte v extralige?

Hokejoví útočníci Tomáš Kopecký, Marcel Hossa a Rudolf Huna možno odohrali v nedeľu svoj posledný zápas v tejto sezóne v najvyššej slovenskej súťaži.

30.10.2016 21:42
Tomáš Kopecký Foto: ,
Sprava: Tomáš Kopecký z Dukly Trenčín a Ladislav Nagy z HC Košice počas zápasu 14. kola hokejovej Tipsport ligy medzi Dukla Trenčín - HC Košice.
debata

Všetci traja nastúpili na ľade Liptovského Mikuláša, ktorý privítal Trenčín. Známe hokejové mená majú vo svojich kluboch otvorené zmluvy a počas nadchádzajúcej reprezentačnej prestávky ich môžu opustiť.

„Čaká nás prestávka, počas nej budeme múdrejší,“ povedal útočník Liptovského Mikuláša Rudolf Huna. Trenčania Kopecký s Hossom ešte tiež nepoznajú svoju hokejovú budúcnosť.

„O Kopeckého i Hossu je záujem v iných kluboch, ale ešte nič nie je doriešené. Tomáš Kopecký má čas na rozmyslenie. Boli by sme radi, ak by zostal v našom tíme, ak sa po dlhšej pauze dobre rozohrá, bude pre nás cenným hráčom. Otvorený kontrakt má aj Lukáš Kozák, ale on by chcel ďalej zotrvať v Dukle,“ povedal tréner vojakov spod hradu Matúša Čáka Josef Turek.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marcel Hossa #Tomáš Kopecký #Rudolf Huna