Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lintner: Tipsport liga je živelnejšia, teší ma viac divákov i gólov

Vedenie najvyššej slovenskej hokejovej súťaže pri porovnaní úvodných 54 zápasov z predchádzajúceho a aktuálneho súťažného ročníka zaznamenalo nárast počtu divákov o viac ako 10-tisíc osôb. Uvádza sa to v správe agentúry Grape PR.

13.10.2016 16:40
Richard Lintner Foto: ,
Richard Lintner.
debata

„Zatiaľ čo v sezóne 2015/2016 navštívilo hokejové štadióny po odohratí 54 zápasov 91 918 divákov, v sezóne 2016/2017 to bolo 102 693 hokejových fanúšikov,“ píše sa v správe, v ktorej porovnali aj počet strelených gólov za rovnaké obdobie oboch sezón: „V minulej sezóne padlo 266 gólov a v tejto sezóne po odohratí 54 zápasov už 317 gólov.“

Podľa riaditeľa Tipsport ligy Richarda Lintnera je to dôkaz, že najvyššia slovenská hokejová súťaž je živelnejšia. "Novinky, ktoré sme začali v rámci našej najvyššej ligy postupne uvádzať do života, majú svoje opodstatnenie a prinášajú prvé výsledky. Teší nás najmä postupne rastúca krivka návštevnosti hokejových zápasov, ale aj počet gólov, z ktorých majú diváci vždy najväčšiu radosť,“ uviedol Lintner.

"Nárast divákov o necelých 11-tisíc vnímame veľmi pozitívne, aj naďalej však budeme zatraktívňovať našu najvyššiu ligu tak, aby toto číslo neustále rástlo,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Lintner #Tipsport extraliga