Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dukla Trenčín hlási novú posilu. Ölvecký podpísal do konca sezóny

Hokejový klub Dukla Trenčín pokračuje v systematickom posilňovaní svojej ofenzívy. Zmluvu do konca sezóny podpísal Peter Ölvecký.

13.09.2016 16:29
Peter Olvecký, Jakub Suja Foto: ,
Peter Ölvecký z Trenčína a Jakub Suja z Košíc v zápase hokejovej Tipsport ligy medzi HC Košice - Dukla Trenčín.
debata

V jeho prípade ide o plnohodnotný kontrakt bez klauzuly o možnosti odísť. Informuje o tom webová stránka trenčianskych hokejistov hkdukla.tipspor­textraliga.sk.

Dukla postupne skladala tím na Tipsport ligu, ale prvý problém prišiel pri zranení Denisa Hudeca, ktorý si v príprave vážne poranil rameno. Dva dni pred súťažou si Jakub Ručkay zlomil nohu, čo ho tiež vyradilo z hry na viac mesiacov. A tretím zraneným ešte pred prvým buly bol Martin Kalináč. Vedenie Dukly preto hľadalo posilu do útočných radov a voľba padla na Ölveckého.

"Postupne sa nám zranili traja hráči zo základnej zostavy, museli sme to riešiť. To, že tu trénovali viacerí hráči, ktorí nemali kontrakty, bolo šťastie aj pre nás. Peter Ölvecký podpísal na celú sezónu. Opäť sme o niečo silnejší, nie je teda na čo čakať, musíme len hrať a vyhrávať zápasy. Peter je individuálne výnimočný. Je viac krídelníkom, ale vie zahrať aj na centri, čo dodáva tímu viac univerzálnosti,“ konštatoval po podpise zmluvy generálny manažér Trenčanov Ján Kobezda.

Peter Ölvecký (30) začal v trenčianskom drese aj minulú sezónu, fanúšikov bavil svojou hrou v 12 zápasoch, počas ktorých mal bilanciu 3+3. Rovnakú dosiahol po svojom odchode v tíme Vítkovíc, sezónu napokon dohral u Pirátov v Chomutove, kde v 32 dueloch vrátane play-off mal na konte 8 gólov a 6 asistencií.

Trenčanom po 2. kole nového ročníka Tipsport ligy patrí v tabuľke šiesta priečka s 3 bodmi a 1 víťazstvom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dukla Trenčín #Peter Ölvecký #Tipsport Liga