Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan poslal Godlu do Piešťan, chytať by mohol aj v KHL

Hrdina slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov na nedávno skončenom juniorskom svetovom šampionáte brankár Denis Godla bude v najbližšom období chytať v slovenskej extralige.

09.01.2015 22:10
denis godla, repre, slovensko, hokej Foto: ,
Denis Godla.
debata (2)

Podľa správy na oficiálnom webe klubu ŠHK 37 Piešťany sa 19-ročný gólman sťahuje do tohto kúpeľného mesta. Spolu s najužitočnejším hokejistom z MS hráčov do 20 rokov v Kanade ide do Piešťan aj ďalší bronzový medailista zo spomenutého podujatia útočník Samuel Petráš.

Po úspešnom šampionáte by mali obaja mladíci dostať v Piešťanoch dostatok priestoru na ľade. "Po pozitívnych jednaniach prezidenta ŠHK 37 Jaroslava Lušňáka s vedením bratislavského Slovana sa nám podarilo z bronzovej reprezentácie do 20 rokov získať dvoch hráčov a to útočníka Samuela Petráša a brankára Denisa Godlu. Obaja nám budú k dispozícii na striedavý štart. U Sama Petráša ešte dolaďujeme niektoré veci, no obaja by mali nastúpiť už v nedeľňajšom zápase, ktorý hráme v Banskej Bystrici. Chceme využiť ich fazónu z majstrovstiev sveta, najmä tú Denisa Godlu,“ povedal generálny manažér ŠHK 37 Jaroslav Laifer.

Godla v Piešťanoch zvýši konkurenciu na brankárskom poste. "Určite to nebudeme riešiť tak, že by mal niekto z dvojice Šúrek – Rybár odísť. Obaja zostávajú u nás. Je možné, že Godlu bude využívať aj Slovan, takže si necháme všetkých troch. Z brankárskej trojice vypadne akurát domáci Kičina, no ten by mal s nami naďalej trénovať,“ pokračoval Laifer a dodal:

"Zatiaľ by z kádra nemal nikto odísť, no niektorých hráčov sme upozorňovali, aby zlepšili fazónu. Stále sa však vyskytuje množstvo zranení alebo ochorení, takže nám ten počet hráčov akurát vyhovuje.“

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Denis Godla