Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Török nedostal od Zvolena výplatu pol roka

Niekdajšia opora extraligového hokejového Zvolena na ľade a naposledy aj na striedačke Jaroslav Török od vedenia klubu spod Pustého hradu nedostal výplatu za šesť mesiacov.

25.07.2014 13:12
Jaroslav Török Foto:
Jaroslav Török.
debata (1)

V súčasnosti 42-ročný niekdajší krídelník v predchádzajúcom ročníku pracoval ako asistent trénera Júliusa Šuplera. Jaroslav Török je najnovšie aj držiteľom trénerskej A-licencie.

„Som bez práce a oddychujem doma. Ak bude niekde o moje služby záujem, rád tam pôjdem. Vo Zvolene som začal cez leto trénovať juniorov a robil asistenta u mužov. Vedenie klubu si ma zavolalo, aby sme sa porozprávali o finančných podmienkach, na ktoré som však nepristúpil. Z jediného dôvodu – boli veľmi nízke a robil by som dve roboty od rána do noci. Nehovoriac o tom, že ešte z minulej sezóny, od 1. novembra do 30. apríla, som z trénerskej zmluvy nevidel ani euro,“ cituje piatkové vydanie denníka Šport rodáka z Martina, ktorý drvivú väčšinu hráčskej kariéry absolvoval v slovenskej extralige a prebojoval sa do kádra slovenskej reprezentácie na ZOH 2002 v Salt Lake City.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #HKM Zvolen #Jaroslav Török