Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Banskobystričania chcú hrať doma až v semifinále

V sérii medzi Banskou Bystricou a Skalicou zatiaľ platí môj dom, môj hrad. V pondelok to ukážkovo potvrdili zverenci Vladimíra Országha, keď Záhorákov rozstrieľali v prvej tretine 5:0 a rovnakým výsledkom sa skončil celý duel. Šiesty súboj je na programe už v stredu - od 17.00 v Skalici.

19.03.2014 11:00
Skalica, Banská Bystrica Foto: ,
Sprava: Mário Lunter z HC‘05 Banská Bystrica a Radoslav Kropáč z HK 36 Skalica.
debata

„Dúfam, že aj u nás bude taká výborná atmosféra. Doma zabojujeme. Chceme sa do Banskej Bystrice ešte vrátiť,“ tvrdil po stretnutí brankár Skaličanov Miroslav Lipovský. O piatom zápase sa hosťom hovorilo ťažko.

„Čakali sme, že súper po dvoch prehrách u nás všetko vrhne do útoku. Hneď v úvodnej tretine sa to aj ukázalo. Domácich hráčov sme nepokryli. Hrali jednoducho, efektívne a my sme prepadli vo všetkých činnostiach,“ skonštatoval tréner Andrej Výboh.

Banskobystričania neskrývali spokojnosť. Prvú tretinu zvládli v pondelok ozaj excelentne. A to im ešte arbitri neuznali prvý gól v oslabení už po 99 sekundách hry.

„Chceli sme súperovi ukázať, že piaty zápas nás posunie bližšie k semifinále. V prvej tretine to vyšlo parádne a ja verím, že pre nás znamenala dôležitý krok k poslednému zápasu série. Verím, že ním bude už šiesty v Skalici. Z predošlých duelov na Záhorí sme sa poučili. Musíme lepšie korčuľovať, viac sa zrážať a ukázať bojovné srdce,“ cituje hokej.sk útočníka Radomíra Heizera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HK 36 Skalica #HC 05 Banská Bystrica