Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Skalica urobila krok k fanúšikom. Proti Banskej Bystrici majú vstup zdarma

Vedenie hokejového klubu HK 36 Skalica sa rozhodlo urobiť krok k fanúšikom a na nedeľňajší súboj Tipsport extraligy proti HC '05 Banská Bystrica bude vstup zdarma. Stretnutie 29. kola sa začína na Záhorí o 16.30 h.

04.12.2013 14:37
HOKEJ, Skalica, Piešťany Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata

„Dôvodov, prečo sme sa rozhodli nevyberať na tento zápas vstupné, je viac. Divákov v tejto sezóne ubudlo, vzhľadom na zranenia, ktoré nás trápia už vyše dva mesiace, nie sme schopní hrať taký hokej, ktorý by sme chceli predvádzať. Tým najväčším dôvodom k tomuto rozhodnutiu však bola naša posledná prehra. Týmto krokom by sme sa za výsledok z Nitry chceli aj ospravedlniť všetkých našim fanúšikom. V posledných štyroch zápasoch sme získali len jeden bod. Potrebujeme sa opäť dostať na víťaznú vlnu. Veríme, že v nedeľu príde veľa divákov, ktorí nás svojou podporou poženú a my budeme v zápase úspešní,“ vysvetlil na klubovom webe generálny manažér HK 36 Peter Srnec.

Fanúšikovia, ktorí si už skôr kúpili lístok na súboj s Banskou Bystricou, dostanú vstupné späť. Prednostné miesta na tribúnach majú majitelia permanentiek.

debata chyba
Viac na túto tému: #HK 36 Skalica #HC 05 Banská Bystrica