Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hudáček odpovedal na kritiku: Chytal po 330 dňoch, Frankfurtu pomohol ukončiť čiernu sériu

Očierňovaný aj podporovaný, kritizovaný i pochopený. Slovenský brankár Július Hudáček má za sebou náročné a turbulentné dní. Aj preto bolo zaujímavé sledovať, ako sa mu bude dariť pri premiére v drese Frankfurtu Löwen v nemeckej najvyššej súťaži DEL.

11.01.2024 21:41
Július Hudáček Foto:
Július Hudáček sa dočkal víťazstva hneď pri prvom štarte za nový klub z Frankfurtu.
debata (28)

Obzvlášť aj preto, že sa do bránky v súťažnom zápase postavil po dlhých 330 dňoch. Naposledy v nej stál ešte 15. februára 2023 v KHL v stretnutí jeho Barysu Astana proti Dinamu Minsk 2:5.

A Hudáček si v Nemecku viedol možno až nad očakávania. Klubu svojim výkonom pomohol k víťazstvu na domácom ľade nad Ingolstadtom 3:2. Frankfurt si tak do tabuľky pripísal dôležité tri body.

Július Hudáček Čítajte viac Čo čaká Hudáčka v Nemecku? Nazývajú ho fašistom a kolaborantom. Vždy ste u polovice Slovákov za hlupáka, tvrdí Radivojevič. Vyjadril sa aj Fico

Hudáček nastúpil od začiatku zápasu s číslom 60 na drese a v stretnutí mal 23 zákrokov čo predstavovalo 92-percentnú úspešnosť.

Na Hudáčkovom výkone nebolo badať stopy po nenávistnej kampani, ktorú proti nemu v posledných dňoch viedli najmä bývalý český útočník Jakub Koreis a bývalý predseda predstavenstva extraligového klubu Dukla Trenčín Miloš Radosa.

Július Hudáček Čítajte viac Pellegrini spustil kampaň. Zastal sa Hudáčka, hejterov označil za pokrytcov. Čo odkázal brankárovi?

Aj vďaka Slovákovi ukončil Frankfurt nelichotivú sériu desiatich prehier za sebou a priblížil sa k postupu do play off. Aktuálne patrí nemeckému tímu v tabuľke 11. miesto so ziskom 42 bodov a iba jeden tak stráca na desiaty Norimberg.

A práve na ľade Norimbergu Ice Tigers sa Hudáček s Frankfurtom predstavia v ďalšom kole nemeckej DEL. Priamy súboj o desiate postupové miesto do play off sa uskutoční túto nedeľu.

Standings provided by Sofascore
Priateľka Filipa Mešára Jocelyn Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Slovenský hokejista Filip Mešár si po návrate z...
28 debata chyba
Viac na túto tému: #Július Hudáček #DEL #Frankfurt Löwen