Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Čo si do toho nalial? Na kolapse rolby v Česku sa zabával aj domáci klub

Organizátori zápasu v Karlových Varov odložili nedeľný zápas 4. kola českej extraligy medzi domácim tímom a priebežným lídrom tabuľky HC Olomouc.

25.09.2022 19:06
726027754 Foto:
Problematická rolba svoju úlohu v Karlových Varoch nesplnila.
debata

Vyše hodinu a pol sa organizátori snažili o nápravu, ale bez výsledku. Problémy s rolbou spôsobili odloženie extraligového duelu v Karlových Varoch.

Domáci klub sa aspoň snažil situáciu odľahčiť príspevkami na Twitteri rozveseliť fanúšikov.

Po technickej poruche rolby bol najskôr zápas o pár minút odložený. No po 90 minútach márnej práce zostala na ľade veľká ryha, ktorá neumožňovala stretnutie začať. „Po dohode oboch klubov bude zápas odložený kvôli bezpečnosti hráčov,“ oznámil hlásateľ nespokojným priaznivcom.

Hosťujúci Olomouc cestoval na stretnutie cez celú republiku, vyše 400 kilometrov. Nemali tak príležitosť obhájiť pozíciu lídra, ktorá im v tabuľke do nedele patrila.

Karlovy Vary celú situáciu vtipne otočili v príspevkoch na Twitteri. V jednom z nich odkazovali na komediálny seriál Okresný prebor, v ďalšom hľadali nového zamestnanca na rolbu.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Energie Karlovy Vary #česká hokejová extraliga