Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Slováci v KHL? Boli by hlúpi, ak by nešli. Čechov nahradili Američania

Jozef Stümpel, dlhoročný center NHL

Samozrejme, do reprezentácie patria aj hráči z KHL. Chlapci majú šancu zarobiť si peniaze, aké by na Slovensku nikdy nedostali. Navyše, KHL je lákavá aj zo športového hľadiska, je to veľmi kvalitná liga.

Pre ich rozvoj to je dôležité. Majú rodiny, živia ich, majú právo rozhodnúť sa tak, ako sa rozhodli. Prosím, nemiešajme politiku so športom.

Buček hokej Slovensko Čítajte viac Šatan a spol. idú proti prúdu. Rozhodli o reprezentantoch z KHL

Ernest Bokroš, dlhoročný tréner

Verdikt nepozývať hráčov z KHL by som nepodporil. Majú krátku životnosť, ich kariéra netrvá dlho. Dostali príležitosť dobre si zarobiť, prečo by tam nešli? Stojím na strane hráčov.

Ak by bol zákaz celosvetový, že sa všetci dohodnú a platilo by to aj v NHL, tak potom beriem. Ale táto otázka je vecou rozhodnutia každého hokejového zväzu osobitne.

Branko Radivojevič, vicemajster sveta 2012

Nemiešajme politiku so športom. Pre chalanov je to zamestnanie. Sme malá krajina, nemôžeme si dovoliť, že siedmich chalanov z KHL nezoberieme do reprezentácie. Každý je zodpovedný za svoje činy.

Nie je to vojna chalanov, ktorí hrajú v KHL, nejdú podporovať Putina. Idú hrať hokej a zarábať peniaze. Kariéra hokejistu trvá 10–15 rokov, musia využiť každú príležitosť.

34 debata chyba
Viac na túto tému: #KHL #hokej #Miroslav Šatan #SZĽH #vojna na Ukrajine