Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bakoš skončil v Soči, Čiliak sa pri návrate do Brna rozklepal

Slovenský hokejový útočník Martin Bakoš už nie je je hráčom ruského tímu HK Soči z Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL).

25.01.2022 17:29
debata

Ako informuje oficiálny web mužstva z čiernomorského pobrežia, tridsaťjedenročný Spišiak po vzájomnej dohode ukončil zmluvu v tomto klube a stal sa voľným hráčom.

Martin Bakoš hral za Soči najprv v sezóne 2018/2019, vtedy vrátane play off absolvoval v klube 28 duelov s bilanciou 8 gólov a 8 asistencií.

Calgary Čítajte viac Tic-tac-toe s hviezdami. Ružička zakončil lahôdkovú akciu

Neskôr hral v KHL za Vladivostok aj Spartak Moskva, do Soči sa však vrátil pred aktuálnym ročníkom. V ňom si pripísal 36 štartov a v nich 9 presných zásahov a 7 gólových prihrávok.

V najvyššej slovenskej hokejovej súťaži sa skončilo pôsobenie brankára Mareka Čiliaka v tíme HK Poprad, v ktorom odchytal 16 extraligových súbojov s úspešnosťou 89,5 percenta a priemerom 3,26 inkasovaného gólu na jeden zápas.

Čiliak sa po pôsobení na Slovensku vracia do českého tímu Kometa Brno, v ktorom s prestávkami chytal v rokoch 2012 až 2019 a získal s ním dva české tituly.

Vedenie „kamzíkov“ Čiliaka uvoľnilo, keďže dostal lepšiu ponuku a nechcelo mu stáť v ceste.

"Pocity sú neskutočné. Je to pre mňa návrat domov. Keď som míňal tabuľku s nápisom Brno, trochu som sa v dobrom slova zmysle rozklepal.

Je to kombinácia radosti a šťastia. Urobím všetko pre to, aby som splatil dôveru, ktorú som dostal," povedal Čiliak podľa oficiálneho webu Komety.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Čiliak #Martin Bakoš