Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Třinec lanáril Viedenského. Slovan ho predať nemôže, nemá dosť Slovákov

Účastník najvyššej českej hokejovej súťaže HC Oceláři Třinec chcel získať útočníka Marka Viedenského zo Slovana Bratislava.

31.01.2018 16:24
Marek Viedenský Foto: ,
Marek Viedenský.
debata

„Belasí“ však na regulárne ukončenie sezóny v KHL potrebujú minimálne desať hráčov so slovenským občianstvom. Ak by Viedenský opustil Slovan, klub by túto podmienku nesplnil.

Bratislavské mužstvo odohrá v tejto sezóne KHL ešte dve stretnutia. Uzávierka prestupov sa v Česku končí v stredu o polnoci a Třincu sa tak zrejme transfer 27-ročného centra nepodarí zrealizovať.

Naopak, obranca Tomáš Voráček zo Slovana odchádza – stal sa novou posilou hokejistov Sparty Praha. „Tomáš je defenzívnym typom obrancu a sľubujeme si od neho najmä zvýšenie dôrazu v predbránkovom priestore,“ uviedol športový riaditeľ Sparty Michal Broš o Voráčkovi.

Voráček by sa k novému tímu mal pripojiť už na štvrtkovom tréningu a na druhý deň by mohol nastúpiť v zápase proti Hradcu Králové. „Všetko išlo veľmi rýchlo a som rád, že ma Slovan uvoľnil. Do Sparty sa teším. Je to najslávnejší český klub s obrovskou tradíciou. Som rád, že sa pre mňa táto sezóna ešte nekončí. Viem, že sa Sparte nedarí úplne podľa predstáv, ale to sa môže v závere sezóny zmeniť,“ poznamenal Voráček v rozhovore pre klubový web hcsparta.cz.

Informácie uverejnil portál hokej.cz.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Marek Viedenský #HC Oceláři Třinec #Tomáš Voráček