Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kandidát na gól roka! Stoch predviedol fantastickú parádu

Slovenský futbalista v službách tureckého Fenerbahce Istanbul Miroslav Stoch prežíva fantastické obdobie. Po tom, čo v zápase Turecko - Slovensko strelil víťazný gól sa blysol o štyri dni neskôr aj v domácej lige, keď pri víťazstve jeho klubu nad Genclerbirligi 6:1 strelil dva góly.

03.03.2012 20:08
Miroslav Stoch Foto:
Miroslav Stoch.
debata (4)

Odchovanec nitrianskeho futbalu otvoril skóre už v 2. minúte, a spravil tak vo veľkom štýle. Najmenší muž na ihrisku poslal loptu do šibenice po náročnom signáli, keď centrovanú loptu z rohového kopu poslal delovkou z voleja parádnym spôsobom do siete hostí!

Famózny gól Miroslava Stocha

„Bol to krásny pocit, ťažko ho slovami opíšem. Už som to raz povedal, ale teraz to musím zopakovať, že toto bol môj najkrajší gól v kariére. Bol som otočený bokom k bráne, ale vyskúšal som priamu strelu a vyšlo to neskutočne,“ povedal Stoch pre svoju stránku www.miroslavstoch.com.

Fenerbahce bolo v zápase jasne lepšie, čo dokumentovalo ďalšími gólmi. Tri góly strelili Istanbulčania v prvom dejstve, ďalšie tri kúsky pridali v druhom. Stoch sa presadil ešte v 38. minúte, kedy zvyšoval na 3:0.

Stochov druhý gól v zápase

„Takisto sme zahrávali roh. Loptu niekto odvrátil, no ja som si ju pred šestnástkou vypýtal pomedzi dvoch obrancov. Ďalší už vybiehal proti mne, nuž som vypálil na bližšiu tyč. Bolo to brankárovi do protipohybu, takže ťažko mohol zareagovať,“ opísal Miňo svoj druhý presný zásah v zápase.

Napriek tomu, že v zápase žiaril a užíval si doslova každý jeho moment, zišiel Stoch z ihriska už v 60. minúte. „Ozývalo sa mi koleno, nechcel som to siliť a už cez polčas sme sa s trénerom dohodli, že po nejakých 10–15 minútach radšej pôjdem dole, aby sa mi to nepohoršilo. Čakajú nás ťažké zápasy a ja v týchto kľúčových bojoch rozhodne nechcem chýbať,“ zakončil odhodlane.

Pre Miňa to bol už deviaty a desiaty gól v akutálnej sezóne, jeho klubu patrí v tabuľke druhé miesto.

4 debata chyba