Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Višňovský v úlohe modela: Som ako slovenský podnikateľ z roku 1985!

Hokejisti Anaheimu Ducks si aspoň trošku napravili chuť zo zbabranej sezóny, keď sa na charitatívnej akcii "Lady Ducks Fashion Show" zmenili na modelov, aby tak prispeli na detskú nemocnicu v Orange County. V predošlých štyroch ročníkoch vyzbierali káčeri 350 000 dolárov, tento rok pridali ďalších 120 000.

01.04.2012 22:04
Ľubomír Višňovský Foto:
Ľubomír Višňovský počas prípravy na módnu šou.
debata

Keď ide o dobrú vec nekladú sa žiadne medze, a to si povedali aj hokejisti Anaheimu. Teemu Selänne, Ryan Getzlaf, Francois Beauchemin, George Parros, Luca Sbisa, Cam Fowler a slovenský obranca kalifornského tímu Ľubomír Višňovský vymenili výstroj za módne kreácie a vyšli po štýle svetových topmodeliek na mólo!

Odchovancovi topoľčianskeho hokeja Višňovskému sa ušiel naozaj zaujímavý model. Modré rifle, košeľa a biele sako. „Višňov“ zaujímavý model jeho spoluhráčov poriadne zaujal. „Modré nohavice ladia k jeho modrým očiam, sekne mu to,“ pousmial sa Cam Fowler. „Vyzerá ako Šmolko,“ chechtal sa Luca Sbisa i kapitán káčerov Ryan Getzlaf.

Samotný Višňovský zobral svoj odev s jeho typickým humorom a širokým úsmevom: „Som ako slovenský podnikateľ z roku 1985,“ žartoval a pokračoval: „Nájsť na mňa ideálne nohavice nie je ľahké. Mám totiž menšie nohy a väčší zadok,“ dodal jeden z najlepších obrancov histórie slovenského hokeja.

Ľubomír Višňovský ako model (od času 1:50)

Kapitán Anaheimu Ryan Getzlaf si obzerá pekné...
Sheldon Brookbank asi povedal Ľubomírovi...
+2Model Ľubomír Višňovský.
debata chyba