Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hokejové parády! Spezza a hráči Detroitu predviedli dokonalé akcie

Ešte asi aj teraz sa hráčom Columbusu točia hlavy! Modrokabátnici utŕžili na ľade Detroitu debakel 2:7, pričom takmer všetky gól červených krídiel padli po okulahodiacich akciách. Prihrávky na jeden dotyk, nahrávky z otočky naslepo či totálne vyšachovanie obrany. To všetko si užila zaplnená Joe Louis Arena.

27.03.2012 15:03
Jason Spezza Foto:
Jason Spezza.
debata

Detroitu sa vracajú do základnej zostavy zranené hviezdy, a na hre tímu Mika Babcocka je to aj vidno. Švéd Tomas Holmström sa presadil dvakrát, následne pridali ďalšie zásahy nováčik Gustav Nyquist, Jiři Hudler, kapitán tímu Nicklas Lidström, Brad Stuart a Pavel Dacjuk. Ruský supertechnik sa blysol viacerými parádnymi akciami, keď hlavne gól pre Nyquista stál rozhodne za to. Okrem neho zažiarilo aj duo Henrik Zetterberg, Todd Bertuzzi, ktorí dokopy zaznamenali osem asistencii, každý po štyri.

Detroit – Columbus vo videoskratke

„Je to niečo unikátne, ale my chceme viac. Chceme vyhrať Stanley Cup, to je náš hlavný cieľ,“ podotkol Tomas Holmström, autor dvoch gólov. „Mohli by sme mať v bránke Patricka Roya alebo Kena Drydena a nič by to nezmenilo. Nemôžeme z toho viniť brankára. To by bolo príliš jednoduché,“ vyhlásil tréner najhoršieho tímu súťaže z Columbusu Todd Richards.

Parádnu akciu hodnú ocenenia „Frajer dňa“ predviedol zasa na ľade Winnipegu Jason Spezza z Ottawy. Naproduktívnejší muž senátorov sa pohral s celou obranou tryskáčov, dostal sa až pred brankára Ondřeja Pavelca a puk ako na zlatom podnose predostrel Kylovi Turrisovi, ktorý zakončoval už do prádznej bránky.

Lahôdková akcia v podaní Jasona Spezzu

debata chyba