Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Balotelli sa hádal o priamy kop, vypískali ho vlastní fanúšikovia

Útočník Manchestru City Mario Balotelli opäť raz dokázal, že je problémový chlapec. Taliansky reprezentant síce strelil v zápase so Sunderlanom dva góly, no i tak sa stal čiernou ovcou duelu, v ktorom Citizens prvýkrát stratili doma body, keď len remizovali 3:3.

01.04.2012 11:00
Mario Balotelli, Aleksandar Kolarov Foto:
Hádka hráčov ManCity. V hlavnej úlohe Mario Balotelli (vľavo) a Aleksandar Kolarov (vpravo).
debata

Za stavu 1:3 mali domáci výhodu priameho kopu. Loptu si postavil špecialista na tieto situácie Aleksandar Kolarov, čo sa dvadsaťjedenročnému Balotellimu vôbec nepáčilo. A tak pribehol k skupinke hráčov, kde stál ešte Nigel de Jong a chcel Kolarovovi loptu z rúk vytrhnúť, aby zahrával štandardnú situáciu on.

Srbský ľavý obranca sa však nedal, a tak videl zaplnený Etihad Stadium hádku a strkanicu medzi vlastnými hráčmi. Celú situáciu musel prísť upokojiť až kapitán City Vincent Kompany, ktorý Balotelliho odohnal preč. Problémový hráč si vyslúžil nielen piskot domácich tribún, ale aj kritiku od trénera Roberta Manciniho.

Hádka hráčov ManCity

„Dúfam, že takéto niečo sa stalo naposledy. Viac to tolerovať nemienim. Aj som rozmýšľal, že Maria vystriedam, ale na lavičke som mal z útočníkov len Carlosa Téveza…“ Argentínsky zakončovateľ je ďalším problémovým hráčom v tíme City. Pred pol rokom sa urazil, keď mal v zápase Ligy majstrov len striedať, a tak bol z kádra vylúčený. Po prosbách o odpustenie ho kouč Mancini vzal na milosť, no aj podľa poslednej reakcie mu stále neverí.

Balotelli, ktorý sa upísal Manchestru City v auguste 2010 nahneval vedenie klubu druhýkrát v priebehu týždňa. Nepochopenie totiž vyvolal aj náhly odchod Taliana do Milána, kde sa náhle objavil počas tlačovej konferencie nového trénera Interu Andreu Stramaccioniho a osobne mu zablahoželal.

Aj kvôli týmto lapsusom už špekulujú anglické médiá, že Balotelli klub po skončení sezóny opustí.

Ako Balotelli vtrhol na tlačovku Interu Miláno

debata chyba