Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Balotelli sa zaplietol s prostitútkou, ktorá zviedla i ženáča Rooneyho

Kontroverzný útočník Manchestru City Mario Balotelli má o ďalší škandálik na krku viac. Britské médiá ho totiž spájajú s prostitútkou Jennifer Thompsonovou, ktorá si podľa denníka Daily Mail účtuje 1200 libier za noc. Práve dvadsaťdvaročná Britka sa dostala do povedomia pred majstrovstvami sveta 2010 v Juhoafrickej republike, keď zviedla Wayna Rooneyho. Manželka hviezdy Manchestru United Coleen bola pritom v tom čase tehotná!

04.04.2012 18:58
Jennifer Thompsonová Foto:
Jennifer Thompsonová (vľavo).
debata

Ako uviedol Balotelliho agent Mino Raiola „luxusná spoločníčka“ Thompsonová chcela využiť hráčovu popularitu na Britských ostrovoch a z románika a jeho medilaizácie chcela vytažiť peniaze.

„Mario je mladý a impulzívny hráč, a tým pádom je vhodným terčom pre bulvár. Ten zvykne hľadať námety na svoje články od veľa ľudí z jeho okolia, čo zjavne chcela slečna Thompsonová využiť,“ vyhlásil Raiola, ktorý zastupuje aj švédsku hviezdu v službách milánskeho AC Zlatana Ibrahimoviča.

   

Niekdajší agent Pavla Nedvěda následne dodal: „V poslednom čase mám taký pocit, že množstvo mladých žien Maria cieľavedomo prenasledujú a chcú sa mu dostať do postele. Potom chcú svoje zážitky posunúť bulvárnym plátkom a zbohatnúť z toho. Jednej z nich sa to momentálne podarilo a noviny majú svoj príbeh. Potvrdzujem preto, že Mario mal aférku s Jennifer Thompsonovou,“ dodal Raiola.

Balotelli, ktorý doteraz randil s talianskou herečkou Raffaellou Fico, svoj románik s britskou prostitútkou priznal, no nechcel sa k celej záležitosti vyjadrovať.

   

Thompsonová je v Anglicku už poriadne „známa firma“ a cez jej posteľ prešlo už množstvo futbalistov. Prvýkrát zobrala za sex peniaze ako sedemnásťročná, keď sa za 200 libier vyspala s vtedajším útočníkom Boltonu El Hadji Dioufom. Najviac sa však „preslávila“ románikom s Ronneym, ktorý neváhal podvádzať manželku počas tehotenstva.

Coleen Rooney, manželka futbalistu Wayna...
Wayne Rooney.
+4Mario Balotelli.
debata chyba